Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Rize'de yeni evli çift midibüste yaşıyor


Açıklama: Muavin Yaşar Korkmaz,Gürcistan uyruklu eşi 23 yaşındaki Lali Bakzade ile birlikte sanayi sitesinde arızalı bir midibüste yaşıyor
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 04 Aralyk 2014
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:56
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19827


Rize'de yeni evli çift midibüste yasiyor

Rize’de bir otobüs firmasinda muavin olarak çalisan 41 yasindaki Yasar Korkmaz, Gürcistan uyruklu esi 23 yasindaki Lali Bakzade ile birlikte sanayi sitesinde arizali bir midibüste yasiyor.

Kimsesi olmadigi için yetistirme yurdunda büyüyen ve yillardir bir otobüs firmasinda muavin olarak çalisan Yasar Korkmaz, 2 ay önce Gürcistan’in Acara Özerk Cumhuriyeti Baskenti Batum’un otobüs terminalinde çalisan Lali Bakzade ile tanisti. Ikili birbirlerine asik oldu ve evlenmeye karar verdi. Ardesen Ilçesi’nde Korkmaz ile evlenen Lali Bakzade Müslüman oldu. Ancak ekonomik açidan zor durumda olan Korkmaz çifti, ev de kiralayamayinca ilginç çözüm yolunu seçti.Ardesen Sanayi Sitesi’nde arizali bir midibüsün içinde kalmaya basladi. Minibüsün arka tarafindaki koltugu söken ve yerine yatak seren Korkmaz çifti burada yatiyor, sanayi sitesi çalisanlari da çifte yardimci oluyor, yemek ihtiyaçlarini karsiliyor.

YUVA KURMAK ISTIYORUZ

Esiyle birbirlerini sevdiklerini belirten Yasar Korkmaz, “Evimiz yurdumuz yok. Otobüste sogukta kaliyoruz. Ev kiralamak istedim ama su anda gelirim yetersiz. Aile bakanimiz yardimci olursa yuva kurmak istiyoruz. Bize destek olursa mutlu oluruz" dedi.

Lali Bakzade de, "Yasar’i sevdigim için bu zorluklara katlaniyorum" diye konustu. Midibüste yasam savasi veren çiftin durumunu ögrenen Ardesen Belediye Baskani Hakan Gültekin, yardimci olacaklarini söyledi.

ÇIFTIN MIDIBÜSTEKI HAYATINDAN KARELER IÇIN TIKLAYIN
 
 

DHA


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster