Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görele MEB'den Köy Muhtarlarına Çağrı


Açıklama: Kaderine terkedilen ve çürümeye yüz tutan köy okullarının muhtarlıkların müracaatları sonucunda köy tüzel kişiliklerine devrini yapacakları belirtiliyor.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 25 Eylül 2014
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 08:08
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19201


Görele MEB’den Köy Muhtarlarina Çagri

Dede;"Çürümeye yüz tutan eski okullarimizi kamuya kazandiralim"

Görele Milli Egitim Müdürlügüne yeni atanan Senel Dede’den Köy Muhtarlarina çagri.

Görele’de sürdürülen tasimali egitim sistemiyle kaderine terkedilen ve çürümeye yüz tutan köy okullarinin muhtarliklarin müracaatlari sonucunda köy tüzel kisiliklerine devrini yapacaklarini belirten Milli Egitim Müdürü Senel Dede,

“Kaderine terkedilen ve çürümeye yüz tutan köy okullarinin köy muhtarliklarin müracaatlari sonucunda köy tüzel kisiliklerine devrini yapacaklarini ve böylece atil durumda olan köy okullarinin kamu yararina kazandirilmasina vesile olabiliriz”dedi.

Görele Milli Egitim Müdürü Senel Dede tarafindan yapilan bu önemli çagrinin köy muhtarlari tarafindan nasil karsilanacagi merak ediliyor.

Köy muhtarlari,çürümeye yüz tutan,kaderine terkedilen atil durumdaki köy okullarini köy tüzel kisiliklerine kazandirabilmesi için Görele Milli Egitim Müdürlügüne bir dilekçeyle müracaat etmelerinin yeterli oldugu belirtiliyor.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster