Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Başa bela oldular


Açıklama: Hülya K ve Sevin A. adlı iki Azeri kadın 5. kez fuhuş operasyonunda gözaltına alındı
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 08 A?ustos 2014
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2026, 19:42
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18577


Basa bela oldular

Yakalanip sinirdisi edilen 2 kadin bir yolunu bularak yeniden giris yapiyor.

Trabzon’da jandarma yakalayip sinir disi ediyor onlar yasadisi yollarla yeniden yurda giris yapiyor. Jandarmayi saskina çeviren Hülya K ve Sevin A. adli iki Azeri kadin 5. kez fuhus operasyonunda gözaltina alindi.

KAPIDAN KOVUYORUZ,BACADAN GIRIYORLAR

Trabzon Jandarma Komutanligi Ortahisar Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli kiplerinin fuhus yapildigi otellere yönelik düzenledigi operasyonda ilginç bir olay yasandi. Azerbaycan’dan Türkiye’ye yasa disi yollarla giris yapan Hülya K. ile Sevin A. Trabzon’da bir otele yapilan baskinda yeniden jandarmanin karsisina çikti. Pasaport kontrolü yapan jandarma kadinlarin vizesinin doldugu ve Türkiye’de yasa disi kaldigini belirledi.

IKI KADIN EMNIYETE TESLIM EDILDI

Yasal islemlerin ardindan Trabzon Emniyet Müdürlügü Yabancilar Sube Müdürlügü’ne teslim edilen yabanci uyruklu kadinlar Sarp Sinir Kapisi’ndan sinir disi edildikleri ögrenildi. Trabzon’da fuhus yaptigi belirlenen kadinlarin sinir disi edildikten sonra yeniden Türkiye’ye dönmek için kendi ülkelerinde rüsvet vererek isimlerini ve pasaportlarini degistirdikleri ögrenildi.

günebakis


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster