Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Kayıp liseli kızın cesedi ormanda bulundu


Açıklama: Genç kızın cesedi ormanlık alanda bir ağaca asılı olarak bulundu
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 09 Haziran 2014
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 00:55
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18034


Kayip liseli kizin cesedi ormanda bulundu

Ordu'da 16 gündür kayip olan 16 yasindaki lise ögrencisi genç kizin cesedi ormanlik alanda bir agaca asili olarak bulundu.

Ordu Cumhuriyet Lisesi 2. Sinif ögrencisi olan Neslihan Tiryaki (16), 23 Mayis 2014 günü okuldan eve gelip kiyafetlerini degistirdikten sonra arkadaslariyla bulusacagini söyleyerek evden ayrildi. Ancak bir daha kendisinden haber alinamayan Neslihan Tiryaki'nin ailesi kizlarinin kayip oldugunu belirterek polise haber verdi. 16 gündür kendisinden haber alinamayan Neslihan Tiryaki'nin cesedi 500 rakimli Boztepe yolunda ormanlik alanda yöresel adi ‘melocan' olan diken ucu sebzesi toplayan bir kisi tarafindan agaca asili vaziyette bulundu.

Polisin olay yerine gelmesiyle birlikte yoldan 50 metre asagida bir agaca asili vaziyette olan cesedi çikarmak için AFAD ekiplerinden yardim istendi. Olay yerine gelen AFAD ve Ordu Büyüksehir Belediye Itfaiye ekipleri,halat sarkitarak cesedi çikarmak için seferber oldu. Uzun ugraslar sonunda cesedi çikarilan Neslihan Tiryaki'nin cesedi cenaze aracina konularak Ordu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Ordu Cumhuriyet Savciligi, Neslihan Tiryaki'nin intihar mi ettigi yoksa baskasi tarafindan mi öldürüldügünü arastiriyor.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.

(IHA)


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster