Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Melikoğlu;"İftira Yarışına Girdiler"


Açıklama: Melikoğlu açıklama beklediğini ifade ediyor.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 06 Mart 2014
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 03:09
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=17150


PESKESTEN SONRADA,IFTIRA POLEMIGI


AK Parti Görele Belediye Baskan Adayi Tolga Erener’in, kendisine “ iftira” atmakla itham ettigini ileri süren bagimsiz aday Ertugrul Melikoglu, daha net açiklamalar bekledigini söyledi.

Bagimsiz Aday ve Belediye Baskani Melikoglu;

“Ak Parti Belediye Baskan Adayi Tolga Erener,“Mevcut Belediye Baskani,iftira dolu kampanyalar yapiyor,” diyor.Beni iftira atmakla itham ediyor.Iftira nedir,ne demektir? Kelime anlamini bilmiyor mu? Bu nasil bir üsluptur? Bu nasil bir karalamadir? Bu nasil bir çaresizliktir? Kim kime iftira atiyor? Bu konuya derhal açiklama getirsin.”Hakkinda bir iftira varsa,adliyenin yolunu biliyor.

Bu resmen sahsima atilan bir iftiradir.Sahsimi karalama kampanyasidir.Kendisi hukukçudur.Adliyenin yolunu biliyor.”

Daha öncede Melikoglu ile AK Parti Il Baskan Yardimcisi ve Görele Kurucu Baskani Mustafa Demirci arasinda hazine arazilerini “peskes” polemigi yasanmisti.

Haber : Kamil Yilmaz


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster