Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Giresun'lu Aile Kaza Yaptı,2 ölü 3 yaralı


Açıklama: Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 08 ?ubat 2014
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2026, 23:02
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=16935


Giresun'lu Aile Kaza Yapti,2 ölü 3 yarali

Kazada 2 kisi öldü, 3 kisi yaralandi.

Samsun'da yoldan çikan otomobilin çarptigi orta refüjdeki demir bariyer, ok gibi saplanarak aracin ön camindan içeri girip arka camindan çikti.

Kaza, Samsun-Ankara karayolunun 50. kilometresinde Kavak ilçe çikisinda sabah saat 08.00 siralarinda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Istanbul'dan Giresun'a giden Yusuf Biyik (40) idaresindeki 34 FP 2673 plakali otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çikarak orta refüjde yaklasik 80 metre ilerledikten sonra demir bariyere çarpti.

Demir bariyer otomobilin ön camina ok gibi saplanip, arka camindan 10 metre disari çikti.

Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Biyik ile kiz kardesi Zuhal Çinal (29) olay yerinde hayatini kaybederken, Ali Biyik (40), Emine Biyik (37) ve Meral Elmas (44) ise yaralandi.

Yaralilar, Kavak Devlet Hastanesi'nde yapilan ilk müdahalenin ardindan Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne sevk edildi.

Aracin içinde sikisan ölen kardeslerin cesetleri ise Samsun AFAD ekipleri tarafindan çikartilarak, otopsi için Kavak Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Otomobile saplanan bariyer oksijen kaynagi yardimiyla kesildikten sonra araç bulundugu yerden kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma sürdürülüyor.

haberler.com- IHA


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster