Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Vali'den HES'cilere uyarı!


Açıklama: Giresun Valisi Hasan Karahan,HES inşaatı yapanlara ÇED raporuna uymaları konusunda uyarıda bulundu.
Kategori: Çevre
Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2014
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 04:01
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=16701


Vali'den HES'cilere uyari!

Giresun Valisi Hasan Karahan, HES insaati yapan firmalari ÇED raporuna uymalari konusunda uyardi.

Dereli yolu üzerinde yapimi süren HES insaatinda incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan, burada isçilerle bir süre sohbet etti ve yetkililerden insaatta ÇED raporuna uymalarini istedi. 

Ardindan Dereli Devlet Hastanesinin Acil Servis Bölümünü ziyaret eden Vali Karahan, çalisanlara hayirli mesailer dileyerek, acil servis doktorlarindan bilgi aldi. Hastalarla da sohbet eden Vali Karahan, sorunlarini dinleyerek geçmis olsun dileklerini iletti.

Son olarak Kulakkaya'ya giden Vali Karahan, Zifin Otele geçerek yetkililerle bir süre sohbet etti.

Yayla turizminin canlanmasi için yapilabileceklerle ilgili bilgi alisverisinde bulunan Vali Karahan, essiz dogasiyla Kulakkaya'nin önemli turizm merkezlerimizden biri oldugunu söyledi.

Yesil Giresun


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle