Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat |
Resimleri Göster
İzmit-İstanbul arası 22 dakika!
Açıklama: İzmit - İstanbul deniz uçağı seferleri yarın sabah başlıyor
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 01 Ocak 2014
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 02:53
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=16497
Izmit-Istanbul arasi 22 dakika!
Izmit ile Istanbul arasinda deniz uçagi seferleri yarin sabah basliyor.
Ilk deniz uçagi seferini gerçeklestirecek olan Seabird Havayollari’na ait deniz uçagi, saat 08.00’de Haliç’dten kalkip Izmit’e Seka Park önündeki sahile ginip burada yaptirilan terminal iskeleye yanasacak. 22 dakikada Izmit’te olacak uçak buradan ilk yolcularini alip yeniden Haliç’e hareket edecek.
Seabird Havayollari Yönetim Kurulu Baskani ve Genel Müdürü Kürsad Arusan, Haliç uçuslarinin Türk havaciligi ve deniz-kara entegre hava ulasiminda, Bursa-Haliç projesinden sonra önemli bir diger model olacagini söyledi. Arusan, söyle dedi:
"Geçtigimiz aylarda Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Baskani Ibrahim Karaosmanoglu’nun davetiyle Izmit’e uçtuk. Demo seferimizi yaptik. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi deniz-hava tasimaciligina önem veren bir belediye ve onlarin bize vermis oldugu altyapi destegi ile çalismalarimizi tamamladik."
2.5 SAATTEN 22 DAKIKAYA
Seabird Havayollari, yarin sabah baslayacagi deniz uçagi seferleri ile Kocaeli’yi Istanbul’a baglayacak. Yogun trafikte karayolu ile yaklasik 2.5 saatte yapilan yolculuk, deniz uçagi ile sadece 22 dakika sürecek. Deniz uçaklari, bu noktalar arasinda seyahat eden sanayici ve isadamlari ile diger tüm yolcularin zamandan tasarruf etmelerini saglayacak.
BILET FIYATLARI
Uçuslar ilk olarak hafta içi her gün sabah ve aksam iki sefer halinde yapilacak. Talep üzerine hafta sonu uçuslari da gerçeklestirilecek. Her biri 18 yolcu kapasiteli 4 uçakla yapilacak uçuslar için 97, 117 ve 157 lira olmak üzere 3 ayri bilet tarifesi uygulanacak. Bilet satislari havayolu sirketinin www.flyseabird.com internet adresi üzerinden yapilabilecek. Uçaklar kalkislarini Sekapark alani içerisinde yapilan terminalden gerçeklestirecek.
haberler
Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat |
Resimleri Göster