Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Kılpayı Kaçırmıştı


Açıklama: Demirkaya,siyasete artık mesafeli.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 06 Ekim 2013
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2026, 19:47
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=15727


KIL PAYI KAÇIRMISTI!

Harun Demirkaya kilpayi Gebze Belediye Baskanligini kaçiran isim olarak her zaman hafizalarda animsaniyor.

Simdilerde siyasetin uzaginda olan Doç.Dr.Harun Demirkaya,Kocaeli Üniversitesi Hereke Yüksek Okulu Müdürlügü görevini sürdürüyor.

Su aralar sadece Üniversite’de ki göreviyle ilgilenen Demirkaya,siyasete artik mesafeli.

Animsanacagi gibi 18 Nisan 1998 seçimlerinde Harun Demirkaya DSP’nin Gebze Belediye Baskan adayi olarak seçime girmis ve iki bin oyla seçimi kaybetmisti.

O siralar yapilan tartismalarda DSP’nin sandiklara sahip çikmadigi için bu seçimi kaybettigi ileri sürülmüstü.

DEMOKRAT GEBZE HABERININ ALTINA "DEMIRKAYA'DAN BIRSEY OLMAZ" SEKLINDE BIR YORUM ATILMIS!

"Kilpayi kaçirdigini kim iddia ediyor.Yok öyle birsey,seçimde sandiklar açilinca bir ara öne geçen Harun Demirkaya kendini bir anda belediye baskani saninca oylama öncesi elimi öptügü,Gebzelilere hakaretler edip,terslemeye baslamisti...Sonrasinda Penbegüllü arayi açtida açti...Iyi ki seçilmemis yoksa simdikileri bile çok arardik.Nagihen YESIL"

Doç.Harun Demirkaya hocamiz,akademik çalismalari nedeniyle siyasetten bir süreligine uzaklasmak zorunda kalmis ancak çok daha güçlü olarak siyasetteki yerini alacak olan,çok kiymetli bir akademisyendir.Sahsiyla ilgili yapilan bu kasitli yorum üzerine kendisini arayarak telefonla görüstüm ve Nagihen YESIL ismini hiç tanimadigini ve aralarinda böyle bir diyalog geçmedigini belirtti.Bu nedenlerle haksiz yorumlari nedeniyle Nagihen YESIL'i kiniyorum,hiç kimse hocamizla ugrasmaya kalkismasin,herkes isine baksin.

 

Haber: Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster