Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Başkan Melikoğlu,Basına İftar Yemeği Verdi


Açıklama: Melikoğlu, Yerel seçimlere değindi
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 03 A?ustos 2013
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2026, 23:10
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=15061


Baskan Melikoglu,Basina Iftar Yemegi Verdi

 

Giresun’un Görele Ilçe Belediye Baskani Ertugrul Melikoglu,ilçede ve il'de görev yapan ulusal ve yerel basin mensuplariyla Iftar yemeginde bir araya geldi.

Görele Iskele Restoran’da düzenlenen ve 10 yildir Gelenek haline gelen iftar yemegine katilan basin mensuplarina katildiklari için tesekkür eden Baskan Melikoglu,

“Ramazan ayinin manevi ikliminde sizlerle birlikte olmaktan,mutluluk duyuyor ve bin aydan daha hayirli olan mübarek kadir gecesinin hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Iftar yemegi sonrasi konusan Baskan Melikoglu,ilçede son günlerde gündeme getirilen “Giresun'da Denize Atilan Çöpler Isyan Ettirdi” baslikli haberlere de açiklik getirdi.

Özellikle yanli ve insanlari yaniltmaya yönelik yapilan haberlerin kamuoyunda itibar görmedigini,Görelelilerin kimin ne yaptigini çok iyi bildigini ve belediye olarak Görele’nin gerçek anlamda önünü açtiklarini belirten Melikoglu,

“Gündemle ilgi söylenmesi gereken birkaç konu var bunlardan en önemlisi bu gün saat 18.30’da ulusal kanallarda görüntüleri Giresun merkeze ait olan ayni zamanda da tüm bölgenin sorunu olan kati atik sorununu gösteren görüntülerde konu edilen ilçe Giresun’un Görele ilçesi ve 30 bin nüfuslu oldugu söylenen görüntü kayitlari bütün dünyaya böyle gösterilmistir. Kati atik görüntülerinin Giresun merkeze ait oldugu ve Görele ilçesinin nüfusu ise 30 bin degil 16 bin 800 dür. Bu haber biz Görelelileri çok üzmüstür. Bu haberi siddetle kiniyoruz. Atilmis olan bir adim var yapilmis olan bir eylem var eylemin neticesinde Görelelileri üzen Görele’yi ve Giresun’u sevenleri üzen yalan yanlis yanli oldugunu düsündügümüz insallah bizim düsündügümüz gibi degildir,bahse konu bazi kanallarin yanli haberlere bakip gözlemledigimiz zaman bu haberlerin de onlarin formatlarina yakistigini gözlemlemekteyiz.Hukuki haklarimizi kullanarak gerekli yasal islemlerimizi baslatiyoruz. Ben Görele insaninin kültürün ve sanatin besigi olan güzel ilçemiz Görele’nin böyle asilsiz bir haberle birlikte isminin kötü lanse edilmesini siddetle kiniyorum” diye konustu.

Yerel seçimlerle ilgili konusan Melikoglu,

“Bildiginiz gibi önümüzde bir yerel seçim var çok kisa bir süre kaldi.Bu kisa süre içerisinde bir hizmet yarisi söz konusu bu belediye baskanlari makamlari halka hizmet etme noktasinda aday adayliklari ve adayliklar söz konusu bu yarisa çikan herkese basarilar diliyorum.Biz Amentü’ye iman etmis insanlariz nasibi bilen ve kadere iman etmis insanlariz. Bu nokta da Allah nasip eder insallah.Halkimizdan iki dönem ruhsat almis belediye baskani kardesiniz olarak ruhsat süremizin dolmasina yaklasik 8 ay gibi bir süre daha var bu süreyi de verimli bir sekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz.Yerel seçimler yaklasmis olsa da halkimizdan almis oldugumuz ruhsatin geregini yerine getirme noktasinda çalismalarimizi devam ettiriyoruz.Yerel yönetimlerle ve sahsimizla alakali yerel ve ulusal basinda haberler okuyorum.Bunlar siyasetin içinden olan bizler gibi insanlar var.Birde siyasetin disinda olan insanlarin yapmis oldugu söylemler var.Basindan takip ettigimiz siyasetin disindaki insanlarin gözlemleri yoruma dayali muhatabi olmayan tamamen dedikoduya dayali bir takim söylemlerle birlikte gündem olusturmak,Giresun’un Görele ilçesinin ve diger ilçelerin siyasi gündemini sekillendirmek,Giresun’da siyasetin kalitesini düsürür ve siyasetin kalitesinin düsmüs oldugu yerde de hizmetin kalitesi düser,bizler hizmet için hizmet yarisinda birbiriyle yarisacak olan insanlarin hizmetine nasip olmasi içinde etik ilkeli ve sistemli bir çalisma gayreti içerisinde olacagiz.Ben inaniyorum ki adayliklari düsünen bu noktada bende varim diyen kardeslerimizin maksatlari makam mevki degil hizmet pesinde olmasa gerek “ seklinde konustu.

Haber : Bekir ÖZTÜRK


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle