Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Görele'li Çevreciler Mahkemede


Açıklama: Bütün çevreci ve doğa gönüllülerini perşembe günü sabah 09.00'da Görele Adliyesine çevrecilere destek olmaya bekliyoruz
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2013
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 08:11
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=14850


Görele'li Çevreciler Mahkemede

 

Görele Çevre Platformu olarak bütün çevreci ve doga gönüllülerini persembe günü sabah 09.00'da Görele Adliyesine çevrecilere destek olmaya bekliyoruz.

 

 

Çömlekçi Çöplük Olmasin eylemleri sirasinda sarfettigi sözler nedeniyle Giresun Valiligi tarafindan haklarinda sorusturma açilan Görele Çevre Platformu sözcüleri persembe günü sabah saat 09.00'da Görele Adliyesinde ifade verecekler.

 

 

Görele Çevre Platformu Sözcüsü Avukat Necip Kibar'in davalik sözleri;

”Sayin vali siz bizim dogal ve tabii güzellikleri olan orman alanimizi,yesilimizi ve su depolarinin bulundugu alani katlederek,heba ederek mi çöp projesi yapacaksiniz? Biz o bölgeden istifade eden iki Belde ve 16 muhtarlik ahalisi olarak buna ne pahasina olursa olsun müsaade etmeyecegiz.Halk ne pahasina olursa olsun bu alani katlettirmeyecektir.Su kaynaklarini zehirletmeyecektir.Vali ve diger yetkililer bunu anlamalidir.Vali bölge halkina terörist muamelesi yapmayi reva görmüstür.Biz bu revayi unutmayacagiz.Vali halkin direnisini kiramayacagini bilmeli ve derhal bu alanin çöp depolama alani yapilmasi kararindan vazgeçmelidir.Bölge halki çocuklarinin ve torunlarinin gelecegine kasteden bu karara karsi her türlü direnisi ve fedakarligi göze almistir,bu iyi bilinmelidir" demisti.

 

 

Görele Çevre Platformu olarak bütün çevreci ve doga gönüllülerini persembe günü sabah 09.00'da Görele Adliyesine çevrecilere destek olmaya bekliyoruz.

 

 

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle