Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat |
Resimleri Göster
Hülya Yazgan'ın Acı Günü
Açıklama: Emekli hemşire Habibe Yazgan Sekman vefat etti
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 27 Mart 2013
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2026, 03:05
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=13853
Hülya Yazgan'in Aci Günü
Görele Omirilik Felçliler Dernegi Baskan Yardimcisi Hülya Yazgan'in ablasi vefat etti.
Emekli Ögretmen Nazim Yazgan'in kardesi,Hülya Yazgan'in ablasi Habibe Yazgan Sekman (48) Antalya'da vefat etti.
Görele Bozcaali mahallesinden Kazim & Melahat Yazgan çiftinin emekli hemsire kizlari, iki çocuk annesi Habibe Yazgan Sekman uzun süredir doku kanseriyle mücadele ediyordu.
Doku kanserinden kurtulmasi için çesitli kampanyalar düzenlenen Habibe Yazgan Sekman 10.3.2013 tarihinde bu sefer solunum yetmezligi nedeniyle Antalya'da yasama veda etti.
Ölüm haberi,anne Melahat Yazgan'in rahatsizligi nedeniyle Görele'de duyurulmadi ve Habibe Yazgan Sekman'in cenazesi Alanya'da topraga verildi.
www.gorelesol.com olarak,Habibe Yazgan Sekman'a Allahtan rahmet,basta Hülya Yazgan ve agabeyi Nazim Yazgan olmak üzere acili ailesine ve sevenlerine bassagligi ve sabirlar dileriz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat |
Resimleri Göster