Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


AKP Tirebolu İlçe Başkanı Vefat Etti


Açıklama: Canikli cenazeye katıldı
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2017
Geçerli Tarih: 04 Mayıs 2024, 11:10
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=24607


CANİKLİ CENAZEYE GELDİ

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tirebolu İlçe Başkanı Kemal Koç’un cenazesine katılmak üzere ilimize geldi.

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçakla Ordu-Giresun Havalimanına gelen Bakan Canikli ve eşi Hatice Canikli’yi, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Dr. Serpil Sarıfakıoğulları ile iki ilin, il protokolü karşıladı.

Karşılama töreninin ardından, Ordu-Giresun Havalimanından birlikte Tirebolu ilçesine geçen Bakan Canikli ve eşi Hatice Canikli ile Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Dr.Serpil Sarıfakıoğulları, İlçe Başkan Koç’un ailesine taziyede bulundu.

Başkan Koç’un cenazesi, 28 Ekim Çarşamba günü Tirebolu ilçesi Cintaşı Camiinde Milli Savunma Bakanı Sayın Nurettin Canikli, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av.Sabri Öztürk’ün de katıldığı kalabalık bir cemaat ile öğle namazına müteakip, İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında taşınarak götürüldüğü aile mezarlığında toprağa verildi.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster