Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Giresun'da Uyuşturucu Satanlar Yakalandı


Açıklama: İstanbul'dan Giresun'a uyuşturucu madde getirdiği belirlenen bir kişi gözaltına alındı
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2017
Geçerli Tarih: 21 Eylül 2024, 01:15
Site: Görele Sol Platformu
URL: https://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=24386


ISTANBUL'DAN GIRESUN'A UYUSTURUCU SATMAK IÇIN GELDI

Giresun Il Emniyet Müdürü Ugur Öztürk, Istanbul'dan Giresun'a uyusturucu madde getirdigi belirlenen bir kisinin gözaltina alindigini bildirdi.

Öztürk, yaptigi yazili açiklamada, uyusturucu madde ticareti yapan ve torbaci tabir edilen sokak saticilarinin desifre edilmesi, uyusturucu madde kullanilmasinin engellenmesi, uyusturucu suç organizasyonlarinin desifre edilmesine yönelik il genelinde çalismalarin sürdürüldügünü belirtti.

Istanbul'dan Giresun'a sehirler arasi otobüs ile uyusturucu madde getiren O.P. isimli kisinin gözaltina alindigini kaydeden Öztürk, sahsin sirt çantasinda yapilan aramalarda 77,7 gram bonzai maddesi, toplam 95 adet uyusturuculardan ecstasy hap, 2 gram eroin ile uyusturucu tartiminda kullanilan aparatlarin ele geçirildigini vurguladi.

Vatandaslarin Ramazan bayramini, huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için bayram öncesi Giresun Il Emniyet Müdürlügü olarak çalismalarina araliksiz devam ettiklerini aktaran Öztürk, sunlari ifade etti:

"Suç ve suçlularla mücadelede vatandaslarimizin yapmis oldugu ihbarlar Emniyet için çok önem tasimaktadir. Ayrica ihbarcinin kimligi gizli tutulmakta ve hiçbir suretle paylasilmamaktadir. Gençlerimizi basta uyusturucu madde olmak üzere bagimlilik yapan kötü aliskanliklardan korumak için çalismalarimiz devam edecektir."

Giresun Emniyet Müdürlügü


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster