Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Giresun Şehidine Ağlıyor


Açıklama: Şehidimizin Acı Haberi Dereli'de ki Baba Ocağına Düştü
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2017
Geçerli Tarih: 06 Mayıs 2024, 01:28
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=24350


Giresun Şehidine Ağlıyor

Şehidimizin Acı Haberi Dereli ’de ki Baba Ocağına Düştü

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle  BTÖ mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan J.Uzm. Onb. Tuncay Zengin’in acı haberi Dereli ilçesindeki baba ocağına düştü.

Müşterek Özel Birlik Operasyonu kapsamında 09 Haziran 2017 günü saat 17.00 sıralarında, Şırnak'ın Namazdağı/Sarıyayla Kihi Tepe mevkiinde BTÖ mensuplarınca yapılan silahlı saldırıda açılan ilk ateş sonucu J.Uzm.Onb. Tuncay Zengin Şehit oldu.

Milli J.Komd.Tb. K.lığı, 1’inci J.Komd.Bl.K.lığı  4’üncü J.Komd.Tim K.lığı emrinde, Roket Nişancısı olarak görevli, Sadullah ve Gülseren oğlu, 19.06.1991 doğumlu Giresun-Dereli-Taşlıca Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit J.Uzm.Onb.Tuncay Zengin bekar olup ailesi Dereli ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet ediyor.

Naaşı, hava yoluyla Giresun’a getirilecek olan Şehit J.Uzm.Onb. Tuncay Zengin için 10 Haziran Cumartesi günü Ordu-Giresun Havalimanında askeri tören düzenlenecek.

Havalimanındaki karşılama töreninin ardından karayolu ile Dereli ilçesine götürülecek olan Şehit J.Uzm.Onb. Tuncay Zengin, Dereli ilçe merkezinde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Taşlıca Köyünde defnedilecektir.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster