Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görele'nin temizliği kadınlara emanet


Açıklama: İŞKUR'lu 15 kadın işçi, ilçenin tüm temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.
Kategori: Çevre
Eklenme Tarihi: 08 Mart 2016
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2024, 18:02
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22738


GÖRELE’NİN TEMİZLİĞİ KADINLARA EMANET

İŞKUR'lu 15 kadın işçi, ilçenin tüm temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.

Görele Belediyesi tarafından Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında görevlendirilen 15 kadın işçi,ilçenin tüm temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yaptığı açıklamada, İŞKUR'un programı kapsamında 9 ay süreyle, temizlik konusundaki hassasiyetlerini bildikleri için 15 kadın istihdam ettiklerini söyledi.

Kadınların göreve başlamasının ardından kentin daha temiz ve güzel hale geldiğini vurgulayan Erener, "Kadınlar, ilçenin daha temiz hal almasında farklarını bir kez daha ortaya koydu. Evlerinde nasıl temiz ve titizlerse, görev yaparken de aynı derecede hassaslar. Görele'yi de evleri kadar temiz hale getirdiler" dedi.

Kadının elinin değdiği yerin farkının görüldüğüne işaret eden Erener,

"Kendilerinden çok memnunuz. İsterdik ki kadınlarımızı belli sürelerle değil de tam zamanlı belediyemiz bünyesinde çalıştıralım. Kendilerinden çok memnunum. Görele'de bir değişim ve dönüşüm var. Bunun başlıca aktörleri de kadınlarımız. Verdikleri emek için kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Görele Belediyesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster