Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor


Açıklama: Görele'nin tüm ana yol, köprü, sokak ve caddeleri temizleniyor.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2015
Geçerli Tarih: 01 Mayıs 2024, 15:46
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22272


Temizlik çalışmaları  aralıksız sürüyor

Görele'nin tüm ana yol, köprü, sokak ve caddeleri temizleniyor.

Görele Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kentin ortak kullanım alanlarının daha temiz ve estetik görünümünü sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürerek, tüm ana yol, köprü, sokak ve caddeleri temizleniyor.

Kentte hoş görünmeyen, göz estetiğini bozan tüm sorunlara çözüm arayan Görele belediyesi,ortak yaşam alanlarının daha sağlıklı bir hale getirilmesi için uğraş veriyor.

Çalışmalarını Sayfiye Mahallesi’nde sürdüren Görele Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri,ulaşım yollarını temizlerken, yabancı otları vurmayı ihmal etmiyor.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, kentin bütününden sorumlu olduklarını ve insan odaklı hizmet verdiklerini belirterek, temizlik çalışmalarının 24 saat aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Görele için çalıştıklarını ifade eden Başkan Erener, ''Şehir yaşıyor, her gün yeni bir gün. Biz de Görele'yi güne hazırlıyoruz. Sabah evlerinden çıktıklarında, vatandaşlarımızın daha temiz üst geçit, kaldırım ve yol görmelerini istiyoruz. Gündüz yaya yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde temizliğe ağırlık veriyoruz. Öncelikli bu kent hepimizin. Hep beraber yaşıyor, nimetlerinden hep beraber faydalanıyoruz. O zaman temizlik ve titizlik konusunda da lütfen hassasiyet gösterelim” dedi.

Görele Belediyesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster