Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Şükranla anıyoruz


Açıklama: Mustafa Kemal Atatürk'ü 77. ölüm yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıyoruz.
Kategori: Güncel
Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2015
Geçerli Tarih: 04 Mayıs 2024, 11:19
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=22206


Şükranla anıyoruz

Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli anma töreni ve etkinlikler ile anılacak.

Giresun başta olmak üzere 81 ilde anma törenleri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu,Mustafa Kemal Atatürk,vefatının 77. yıl dönümü Giresun'da da çeşitli etkinlikler ile anılacak.

Giresun'da 10 Kasım Salı günü,Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 77.yıl dönümünde törenlerle anacağız.

10 Kasım 2015 Salı günü  ilk tören saat 08.30’da Hükümet Konağı önünde düzenlenecek. Buradaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından, Saygı Duruşunu müteakip İstiklal Marşımız okunacak.

Vahit Sütlaş Salonunda yapılacak anma törenleri saat 10.00’da başlayacak. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra açılış konuşmasını Mimar Sinan Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Sarı yapacak. Şiirlerin okunmasından sonra, Jandarma Maliye Üsteğmen Mustafa Şen’in konuşmasının ardından  tören “Karanlıktan Aydınlığa” konulu Oratoryo ile sona erecek.

81 ilde de Atatürk’ün 77. Ölüm yıldönümü çeşitli etkinlilerle anılacak.

Çöken, kokuşmuş bir enkazdan yepyeni; dinamik, yüzü batıya dönük, bilim ve fen'i şiar edinmiş, alfabe, takvim, kılık-kıyafet bakımından dünya ile entegre, sanata değer veren, doğruluk, çalışkanlığı düstur edinmiş, muasır medeniyetler seviyesini amaçlayan bir devlet kurmuş olan M. Kemal Atatürk'ümüzün ölüm yıldönümünü şükran,minnet ve özlemle anıyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster