Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Tunus Kuran kurslarını kapatıyor!


Açıklama: Marzouk,Camiler ibadet için vardır; Suriye'ye cihat çağrısına veya Libya'daki terör kamplarına gençleri yazdırmak için değil!
Kategori: Dünya
Eklenme Tarihi: 19 Temmuz 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:02
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21720


MARZOUK; "CAMİLER İBADET İÇİN VARDIR"

TUNUS BÜTÜN KURAN KURSLARINI (OKULLARINI) KAPATIYOR

Mohsen Marzouk: "Camiler ibadet için vardır; Suriye'ye cihat çağrısına veya Libya'daki terör kamplarına gençleri yazdırmak için değil.

Küçüklerin, gençlerin beyinleri yıkanıyor. O okulların hepsini kapatacağız ve bütün bunları yeniden gözden geçireceğiz bu bizim görevimiz"

http://www.atlasinfo.fr/La-Tunisie-va-fermer-toutes-les-eco…

Tunus’da  bütün İslam okulları kapanacak

"Camiler dua ve Suriye'de cihad çağrısı veya Libya'da terör kampları için gençleri işe değil yapılır."

Tunus bütün İslam okulları kapanacak bütün İslam okulları kapanacak

Bu toplantıda Cuma gecesi sırasında Mohsen Marzouk, Nidaa Tounes Genel Sekreteri söyleniyordu, camiler değil "sözlerine ekledi La Goulette (Casino Khair-Eddine) ofis Nidaa Tounes, devlete karşı ve ya vatandaşların güvenliğine karşı tek kare araziler silah ve mühimmat gizlemek için yerler. "

"Nereye giderseniz gidin, Bizerte, Siliana ve Zaghouan ek olarak, bu camilerin anlatılır: onlarca dini otoritelerin kontrolü dışında cami sayısı, Sayın Marzouk ekledi vurgulayarak ederken "aşırı dinciler tarafından kontrol ancak bilgilerin maalesef yetkililere zamanında gelmezse.

Nidaa Tounes genel sekreteri ülkedeki durum oldukça ciddi olduğunu itiraf etti. Bu baskıya boyun eğmek ve Kuran okullar telkin ve çok genç yaşta çocukları beyin yıkama söylemek ayrılmak, dedi, bu nedenle hiçbir soru.

"Burada birkaç adım, Kram de, Kuran okulları biz hangi cihad çağrısında veya çatışma bölgelerinde ölenlerin onurlandıran mesajlar basılır siyah bandanas çocukları bakın videoları sonrası . Biz de onlara sözde şeyhleri ​​ahiret söz ve mezarlarda acı videoları göstermek, "Mohsen Marzouk başlatmadan önce, yakındı:" We will tüm yakın (okullar, Ed). Ve biz bazı alanlarda yapılan randevular gözden geçirecektir. Ve bizim görevimizdir. "

Nidaa Tounes mevcut koalisyon hükümeti yol açtığını hatırlayın.

türkiye.net


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster