Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a güvence


Açıklama: Kılıçdaroğlu,"Kimse asılamaz"
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2015
Geçerli Tarih: 03 Mayıs 2024, 23:26
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21263


KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A GÜVENCE

İşte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Giresun’da yaptığı  konuşmasından satırbaşları;

“Mısır’da devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında idam kararı verilmesiyle Türkiye’de seçim meydanlarında başlayan idam tartışmasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tutturmuşlar ben mağdurum ben mağdurum. Kardeşim merak etme Kılıçdaroğlu varken bu ülkede kimse asılamaz. Önce beni karşısında bulur. Ben her vatandaşımın düşüncesini özgürce ifade edebileceği bir Türkiye için çalışıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mursi hakkındaki idam kararıyla ilgili olarak “Ben de eğer böyle bir akıbete uğrarsam, Rabbim inşallah bizlere de o makamı lütfedecektir diye inanıyorum” demişti. Davutoğlu da açığa alınan 17 Aralık savcısı Celal Kara’nın “Cumhurbaşkanı’nın işlediği anayasal suçlar Adnan Menderes’i geçti” sözleriyle ilgili olarak, “Paralel çetenin savcıları bizim için merhum şehit Başbakan Adnan Menderes’i hatırlatıyorlar. Bre gafiller biz korkar mıyız. Biz Allah için şehit olacaksak bir an olsun tereddüt etmeyiz. Hz. Azrail’e ve aleykum selam deriz” ifadelerini kullanmıştı.

‘Kimse asılamaz’

Tutturmuşlar ben mağdurum ben mağdurum. Kardeşim merak etme Kılıçdaroğlu varken bu ülkede kimse asılamaz. Önce beni karşısında bulur. Ben her vatandaşımın düşüncesini özgürce ifade edebileceği bir Türkiye için çalışıyorum. Mağdur edebiyatı yapıyorlar, mağdur olan siz değil vatandaşımız. Kaçak sarayında oturuyor, bütün dünyayı geziyor. Ben mağdurum diyor, sen mağdur değilsin vatandaş mağdur. Yüreğiniz olsa bu milleti düşünürdünüz.

Haberler


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster