Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Grafik tasarımda yasa ve piyasa paneli verildi


Açıklama: GELİŞİM Üniversitesinde GRAFİK TASARIMDA YASA ve PİYASA paneli verildi
Kategori: Eğitim
Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 00:01
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21080


Grafik tasarımda yasa ve piyasa paneli verildi

GELİŞİM Üniversitesi’nde GRAFİK TASARIMDA YASA ve PİYASA paneli verildi.

Gelişim Üniversitesinde Faruk Çağla’nın verdiği panelde TGDD Tüm Grafikerler Dayanışma Derneğini çok iyi ağırlayan misafirperver Gelişim Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. İLHAMİ ÇOLAK, Güzel Sanatlar Fakültesi Sn. Prof. Dr. AHMET ATAN ve Öğretim üyesi çok değerli hocamız Yrd. Doç. Dr. Nuri Sezer Öğretim görevlisi Sn. GÜRCAN KURT, BÜLENT OKAY ve HALİL YEKİN hocalarımızla beraber panelimize katılan bütün öğrenci arkadaşlarımıza TGDD olarak çok teşekkür ediyoruz.

Özellikle Nuri SEZER hocamızın üstün gayretleri ile hazırlanan; TGDD Dernek başkanımız Sn.FARUK ÇAĞLA hocamıza ait Karikatür ve Grafik Tasarım çalışmalarını Fakültenin içinde açılan sergi ile öğrencilerimizin dikkatine sunmaları bizleri bir hayli memnun etti. Buradan tekrar Sergi, Seminer ve candan Misafirperverliği için Nuri hocamız ve emeği geçen herkese TGDD adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gelişim Üniversitesinde Faruk Çağla’nın verdiği panelde ve açtığı sergide sadece Faruk ÇAĞLA’ya plaket verilmedi.

İst. Gelişim Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. İlhami ÇOLAK ve TGDD Üyesi ve TGDD Eğitim birim Başkanı Yrd. Doç. Nuri SEZER tarafından TGDD’ye de ayrıca plaket verildi.

Böylece aynı gün TGDD’ye iki ayrı Plaket verilmiş oldu. 30’a yakın öğrenci, TGDD’ye üye oldu. Öğretim görevlileri GÜRCAN KURT ve BÜLENT OKAY aylar önce TGDD üyesi olmuşlardı.

Sn.Prof.Dr. AHMET ATAN,Öğretim görevlileri Sn. GÜRCAN KURT, BÜLENT OKAY ve HALİL YEKİN hocalarımızla beraber panelimize katılan bütün öğrenci arkadaşlarımız paneli dikkatle izlediler.

Panelde TGDD Strateji Sorumlusu Şair ve Gazeteci Ercan Sadi İstiklal ile TGDD üyesi Grafiker Adem Tayfun Eser de bulundular. Hem üye kaydı yaptılar, hem Fotoğraf çektiler. TGDD genel Saymanı ve Web Tasarımcı Erdem Çağla da fotoğraf ve video çekimi yaptı. Seminere St.Petersburg Üniversitesi Grafik Mezunu ve Halen İst. Belediyesi Kültür A.Ş.’de sanat yönetmenliği ve şef grafikerlik yapan T.C. vatandaşlığına geçen Azeri meslektaşımız Aydın Süleyman ve grafiker adayı oğlu ile birlikte geldi.

Tüm Grafikerler Dayanışma Derneği


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster