Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Cemiyet Korosu 3.kez sahne aldı


Açıklama: Görele Belediye Musiki Cemiyeti Derneği Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üçüncü kez sahne aldı
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 06 Mayıs 2024, 21:37
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21017


BELEDİYE MUSİKİ CEMİYETİ DERNEĞİ KOROSU ÜÇÜNCÜ KEZ SAHNE ALDI!

Görele Belediye Musiki Cemiyeti Derneği Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üçüncü kez sahne aldı.

20 yıl aradan sonra ilk verdikleri konserle sanatsever Görele halkının gönüllerinde taht kuran ve geçmişteki heyecanı tekrar yaratan Görele Belediyesi Türk Musiki Cemiyeti Derneği korosu,Şef Murat Bıçakçı yönetiminde tekrar Türk Sanat Müziği coşkusu yaşattı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde Üsküdar’a Gider İken şarkısında iki çocuğun sahne alması izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tolga Erener,amatörce başlanılan bu sosyal ve kültürel faaliyette amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

Başkanı Erener,“Görele’nin sanat damarının olduğunu ve mahalli seçimler öncesi de bunu ortaya çıkaracağımıza söz vermiştik. Biz amacımıza ulaştığımız kanaatindeyim.Ben çok mutluyum.Bu işe iyi ki başlamışız diyorum.Görele’de tekrar,tekrar sanata sahip çıkarak,onu yaşatmak için büyük fedakarlık gösteren Belediye Meclis üyemiz Selma ablamız başta olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Görele Belediye


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster