Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Sümela'nın şifresi'nden Görele ziyareti


Açıklama: Sümela'nın Şifresi Temel" filminin yapımcısı ve oyuncuları Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 05 Mart 2015
Geçerli Tarih: 04 Mayıs 2024, 04:27
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=20612


SÜMELA’NIN ŞİFRESİ’NİN YAPIMCISI VE OYUNCULARI’NDAN BAŞKANA ZİYARET!

Sevilen sanatçılar Görele'de

Trabzon’un Sümela Manastırı’nda çekimi yapılan ve ilgiyle izlenen ‘Sümela’nın Şifresi Temel’ filminin yapımcısı Emin Albayrak, oyuncuları İsrafil Köse ve Zeynep Şenyiğit Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Yapımcı Emin Albayrak, sosyal ve kültürel etkinliklere fazlasıyla önem veren Başkan Tolga Erener’in adını sıkça duyduklarını ve bu anlamda kendisini makamında ziyaret etmek için buraya geldiklerini söyledi.

Amaçlarının çocuklara sanatla eğlenceli bir şekilde eğitim vermek olduğunu belirten Albayrak, “Belediyelerle işbirliği içerisinde sosyal sorunluluk projesi adı altında çocuklara enteraktif bir oyun oynuyoruz. Trafikte kırmızı ve yeşil ışığı anlatıyoruz. Gelip buradaki bütün çocuklarımıza sanatla eğlenceli bir şekilde eğitim vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Erener ise, başarılı bir filme imza atan yapımcı ve oyuncularını burada ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

Kültürün ve sanatın beşiği olan ilçemizin ismini bu anlamda duyurmaya gayret ettiklerini dile getiren Erener, “Görele Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini her kapsamda desteklemeye devam ediyoruz. Amacımız sanatla ve kültürle marka olmuş ismimizi Türkiye’ye taşımaktır. Ben başarılı bir filme imza atarak Sümela Manastırı’nın tanınmasına vesile olan yapımcı ve oyuncularına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Görele Belediyesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster