Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görelespor,Bayburt Yolcusu!


Açıklama: Görelespor,bu haftasonu son sırada yer alan Bayburt Belediyespor'un konuğu olacak
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2015
Geçerli Tarih: 03 Mayıs 2024, 00:24
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=20590


Görelespor,Bayburt Yolcusu!

Zirve takipçisi Görelespor,haftasonu son sırada yer alan Bayburt Belediyespor’un konuğu olacak.

Bölgesel Amatör Lig’de zirve mücadelesi veren Görelespor, 20. hafta maçında deplasmanda Bayburt Belediyespor ile karşılaşacak.

Haftasonu Bayburt 1 Nolu Sentetik Saha’da oynanacak maç saat 12:30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı kulüp’ten maçın tarihi ile ilgili yapılan açıklamada, karşılaşmanın muhtemelen Cumartesi günü oynanacağı belirtildi. 

Görelespor,Bayburt Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Kulübün facebook sayfasından yapılan açıklamada, “Beşikdüzüspor galibiyetinden sonra ilk idmanına çıkan ekibimizde izinli olan Refik dışında tam kadro çalışmalara başlanmıştır. Fehmi bileğindeki sakatlık nedeniyle dinlendirilmiştir. Bayburt Belediyespor maçı muhtemelen Cumartesi günü oynanacaktır” denildi.

BAL 2.Grup’ta bitime 7 hafta kala Görelespor, 37 puanla liderin 4 puan gerisinde 4’ncü sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken rakip ağlara 26 gol attı. Görelespor,kalesinde 12 gol görerek grup’ta en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor.

Bu sezon istediği performansı bir türlü yakalayamayan Bayburt Belediyespor 3 puanla son sırada bulunuyor. 13 gol atıp 69 gol yiyen Bayburt Belediyespor, 1 maçını kazanırken 18 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

İki takım arasında ilk yarı Görele’de oynanan mücadelede kazanan taraf 2-0’lık skorla Görelespor olmuştu.

Haber: www.goreleses.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster