Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Tecavüzse çenenizi kapatın!


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 17 Şubat 2015
Geçerli Tarih: 03 Mayıs 2024, 13:37
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=20488


TECAVÜZSE ÇENENİZİ KAPATIN!
"Benzer şeyler Amerikada da oluyor.Çenenizi kapatın !" 
Yeni Şafak gazetesinin köşe yazarı Özgecanın uğradığı saldırı sonrası herkesi çene kapatmaya davet etti, büyük cüret doğrusu, kadın olarak utanmadan örtün üstünü diyor, kapatın bu konuyu diyor.
Avrupada böylesi suçların cezai müeyyidelerini biliyor mu acaba kendileri ,hiç sanmıyorum bilse yazmazdı.
Daha dün  hafızamızı yoklarsak iktidara yakın radikal islamcı yazar 14 yaşındaki kıza tecavüz etmişti. 
Soyadı Üzmezdi ama bildiğimiz ve basına yansıdığı sayısı ile duyduğumuz bir canı üzmüştü.Yüce devletimiz ne yapmıştı? Hemen yasa çıkartmaya çalışarak Üzmezi cezaevinden çıkarmaya soyunmuştu.Bu ne anlama geliyordu?Kendi tecavüzcüm benim gibi düşünenin cezası son bulsun,dışarıda başka canlarıda üzebilir,çünkü benden ! 
AKP zihniyetine hizmet veriyor,bu zihniyetler hep birbirini aklayarak,birbirinin yalnışına kefil olarak bu günlere getirdiler memleketi, iyiki girdiği ceza evinde öldü de başka canlar üzülmedi!
Yine hatırlayalım 26 kişinin tecavüz ettiği 6 ameliyat geçiren 13 yaşındaki kız için "rızası vardı" kararı verileli beş sene olmadı mı?!
Ne değişti ?!

Sayıları binleri bulan İşkence ve tecavüz suçlularının devlet himayesinde korunduğu bir ülke, yeryüzünde var mı bilmem,ama ben bu memlekette yaşıyorum ve çaresizim.
Aynı gazete yazarlarının zihniyeti daha dün  insanlık aleminin en iğrenç tecavüzcüleri olan DAİŞ i desteklemediler mi?

12 yıldır iktidarda olan zihniyet 12 Eylül darbesi döneminde işlenen binlerce işkence ve tecavüz suçlularından kaç kişiyi yargılayabildi ?
 
Diyarbakır cezaevinde ve diğer cezaevlerinde uygulanan işkenceleri yapan yaratıklar,insan kılığındaki varlıklar,ruh hastası olarak çevremizde,otobüste,metroda,markette aramızda dolaşmıyorlar mı?
Caydırıcı olması gereken eğitim sisteminde bırakın 2 kere 2 nin dört ettiğini, insan olmanın dersini verin, insan olmadan kutsanılan islamiyet müslümanlık ya da herhangi bir din bir işe yarar mı?
Tekçi, otoriter, faşizan ve açıkça ötekiyi düşman adeden,farklılıkların farkına saygı duymayan,kin,nefret,öfke,kıskançlık ve ego dolu insan profili sunan bu eğitim sistemi, hoşgörüye insan sevgisine yer vermeyen bu eğitim sistemi saldırgan, ruh hastası Üzmezler yaratmaz mı?
Devletin tekçi anlayışı,zihniyet algısı değişmeden bizlere rahat yok, kadın erkek diye ayırmadan yineliyorum,"İNSAN" olmak zor bu memlekette.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster