Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


CHP Savunmalarını İstedi


Açıklama: Rakip adaya çalıştıkları iddiası nedeniyle savunmaları isteniyor
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 31 Ağustos 2014
Geçerli Tarih: 07 Mayıs 2024, 09:40
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18838


CHP Savunmalarını İstedi

Rakip adaya çalıştıkları iddiası nedeniyle savunmaları isteniyor.

Görele CHP İlçe Disiplin Kurulu Başkanlığı,Görele’nin ünlü ve emektar partilileri olan Gürsel Tavacı ve İ.Fuat Tavacı’yı disipline sevkederek  savunma istedi.

Görele CHP Disiplin Kurulu Başkanlığından gelen bir tebligatla 15 gün içinde savunmalarının yapılması istenen Tavacı kardeşler şaşkınlık içerisindeler.

Olayla ilgili görüştüğümüz  Görele Soğuksu Mahallesi Muhtarı,Görele Su Ürünleri Koop.Başkanı ve Görele Avcılar Derneği Başkanı İ.Fuat Tavacı şunları kaydetti;

“Tebligatı okuyunca şaşırdık kaldık,bu kadar saçma sapan bir şey olamaz,hiçbir gerekçe ortaya konulmadan bu ilçe yönetimi ne yapmaya çalışıyor? Güler misin,ağlar mısın bilemiyoruz”dedi.

Gelişmelerle ilgili görüşüne başvurduğumuz Görele CHP İlçe Başkanı Osman Yılmazarslan ise şunları ifade etti;

“30 Mart yerel seçimlerinde gecemi gündüzüme katarak çalıştım.Seçim sonuçlarının haline bakınız. Görele CHP İl Genel Meclisinde 3150,Belediye Meclisinde 2850,Belediye Başkanlığında ise 2468 oy almış.Olmaz böyle bir şey,her partili,partinin tüzüğüne ve kurallarına uymak zorundadır.Rakip adayların seçim bürolarında boy göstermek parti tüzüğümüze aykırıdır”dedi.

Genel seçimler arifesinde böylesi bir gelişme olması Görele siyasi ortamına bomba gibi düştü ve Görele’nin gündemine oturdu.

Gelişmeler merakla izleniyor.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster