Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görele'nin 13 trilyonu heba olmuş!


Açıklama: Herkes hak edildiği gibi yönetilir
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 27 Ağustos 2014
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 21:28
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18773


GÖRELE'NİN 13 TRİLYONU HEBA OLMUŞ,GEÇMİŞ OLSUN

Görele'nin aydınlık yüzlü gençlerinden Antalya temsilcimiz Uğur Duyar Görele Sahil Projesiyle ilgili görüşlerini açıklamış.

Uğur Duyar açıklaması şöyle;

"Maalesef bu kadar büyük bir para harcanan projede insan odaklı hiç bir çalışma yok...

2013 Yazında her yıl yaptığımız gibi çeşitli illerden gelen arkadaşlarımızla Görele'de buluştuk.

Bir akşam toplandığımızda masamıza eski başkan Melikoğlu'da geldi.

Kendisine yeni yapılan sahil projesine ilişkin yaşadığımız kentlerden örnekler sunarak hiç siyasi düşüncemizi öne çıkarmadan düşüncelerimizi aktardık. Projenin mutlaka insan odaklı olması gerektiğini,çirkinleşen Görele'nin güzel bir peyzajla makyajı olacağını,spor alanları (doğru ölçülerde) cafeler,Görele'nin balığını,pidesini öne çıkaracak restaurantlar,kültür merkezleri,eğlence alanları, Görele'ye yakışacak büyük bir düğün salonu ve parkların mutlaka proje içinde yer alması gerektiğinden bahsettik.Hatta bu projeye belediyenin 1 kuruş bile harcamamasını, yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkartmasını ve kira geliri kazanması gerektiğini söyledik.

Bu yaz Görele'ye gittiğimizde büyük bir hayal kırıklığı yaşadık.

Maalesef bu kadar büyük bir para harcanan projede insan odaklı hiç bir çalışma yok,büyük bir süs havuzu dışında. Bütünlük yok, peyzaj yok, insanların 24 saat zaman geçireceği alanlar yok... Ne var peki ; sadece havuz çöplüğü var. Ben iddia ediyorum bu havuzların çoğu zaman içinde iptal edilip, üstü kapatılacaktır. Yani Görele'nin parası toprağa gömülecektir. Yazık, hem de çok yazık.

Görele maalesef bu anlayış ve bakış açısı yüzünden özellikle son 10 yılda Karedeniz'in incisi olmaktan bir hayli uzaklaşıp, Karadeniz'in bakımsız ve çirkin büyük bir KÖYÜ olmuştur.

Şunu da söyleyeyim ; bu konuda sadece Melikoğlu değildir suçlu olan.Odur,budur,şudur diyebiliriz ama büyük suç Görele Halkınındır.Herkes hak edildiği gibi yönetilir.

Güzel Görele'me geçmiş olsun"dedi.

Haber : Uğur Duyar


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster