Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Ev ekonomisine katkı sağlıyor


Açıklama: Reyhan Aydın (54) süt mısır satarak,ev ekonomisine katkı sağlıyor
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 23 Temmuz 2014
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 01:45
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18434


EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR...

Görele’de yaşayan Reyhan Aydın (54) isimli bir kadın ilerleyen yaşına rağmen süt mısır satarak, ev ekonomisine katkı sağlıyor.

İlçenin Soğuksu Mahallesi Sahil mevkiinde akşamları süt mısır satan Reyhan Aydın, ilerleyen yaşına rağmen hem ev giderlerini, hem de çocuklarının masraflarını çıkarmaya çalışıyor.

Aydın,yaptığı açıklamada, çalışmanın yaşının olmadığını söyledi.

Çalışmanın zevkli bir iş olduğunu hatırlatan Aydın, “Görele’de süt mısır satarak ev ekonomime katkı sağlamaya çalışıyorum. Bu vesileyle hem ev masraflarımı, hem de çocuklarımın giderlerini karşılıyorum.Eşim öldükten sonra hayatın bize vermiş olduğu zorluklara dayanmaya çalışıyorum. Yaşımı sorun etmiyor, bu işi severek yapıyorum” dedi.

Sağlıklı bir ürün olduğu için süt mısır sattığını belirten Aydın, “Süt mısırı bardakta boy hesabı satıyorum. Küçük boyu 1 lira, orta boyu 2 lira, uzun boyu da 3 liraya veriyorum. Birçok hastalığa iyi geldiği söylenen süt mısır çocuk gelişiminde de önemli bir role sahiptir. Özellikle sağlıklı bir ürün olduğu için bu işi yapmaya karar verdim. Ailelerimiz ve çocuklarımız süt mısıra rekabet gösteriyor. Bunların yanı sıra yeni insanlar tanıyor, sosyal aktivitelerde bulunabiliyorum” dedi.

Haber - Foto : Kamil Yılmaz


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster