Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Benim Cumhurbaşkanı Adayım Gavruk


Açıklama: İşte bunun 7 nedeni
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2014
Geçerli Tarih: 05 Mayıs 2024, 15:17
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=17544


BENİM CUMHURBAŞKANI ADAYIM GAVRUK

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaştığı bu günlerde,Cumhurbaşkanı kim olsun tartışmaları sorusuna Çanakçı'nın İstanbul'daki hukuk elçisi Av.Orhan Kılıç'da katıldı ve "Benim Cumhurbaşkanı Adayım Gavruk"dedi.

Neden mi; İşte bunun 7 nedeni:

1-Öncelikle bekar; parklarda "bakayım falına,bakayım falına' diye fellik fellik dolaşıp fal bakan şoparlara benzeyen bir karısı yok yani.Dolayısı ile resmi resepsiyonlarda devletin en az bir kadeh şarap karı olur.

2-Çanakçı'da vatandaşın yaptırdığı telefon kulübesinden hallice küçücük bir kulübede yaşıyor.Malda mülkte gözü yoktur.Ona göre mülk Allah'ındır.Villa peşinde koşmaz,kupon gayrımenkul takip etmez.

3-Bekar olduğu için çocukları da yoktur.Bu nedenle devletin,milletin değerli arazilerine göz diken olmaz.Babasının statüsünü kullanarak rüşvet alan,iltimas sağlayan,ticaret yapan,parayı kapan olmaz.Devletin de,vatandaşın da parası cebinde kalır.

4-Gavruk,din,dil,millet,etnik köken,mezhep ayrımı yapmaz.Tam bir dünya vatandaşıdır.Herkese eşit mesafededir.

5-Din bezirganlığı,inanç sömürüsü yapmaz.İnancı kalbindedir,İbadet yapıyorsa da kimseye şov yapmaz, göstermez, sergilemez.

6-Kimsenin ne yiyeceğine,ne içeceğine,nasıl giyineceğine,kaç çocuk doğuracağına,neye inanacağına karışmaz.

7-Trabzonsporludur.Şike yapmaz,teşvik almaz,teşvik vermez,siyaset,hükumet,siyasal partiler,federasyon ve medya tarafından korunup kollanmaz.Paranın saltanatına karşı emeğin-alınterinin temsilcisidir.

Daha ne olsun alın size Cumhurbaşkanı.Bu Cumhurbaşkanı ile dünyayı sallarız biz dünyayı…

Haber : Av.Orhan Kılıç


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster