Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


İstanbul Giresun Federasyonu Yine Bir İlke İmza Atıyor


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 13 Şubat 2013
Geçerli Tarih: 10 Mayıs 2024, 08:58
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=13236


İSTANBUL GİRESUN FEDERASYONU YİNE BİR İLKE İMZA ATIYOR

 

İstanbul da kurulu bulunan  derneklerimizin birlikte olacakları, derneklerini tanıtabileceklerini bir imkana kavuşmalarının sevincini yaşıyorlar. 28 Şubat  1.2.3 mart  2013 günleri GİRESUN / AMASYA  İlleri Birlikte  Kardeşlik  Örneklerini   Feshane de Sunacaklar.

Her derneğimize bir stant vereceğiz. Burada kendileri  istedikleri gibi derneklerini tanıta bilecekler. Her türlü etkinliklerini yapabilecekler.Sahnede yer alacaklar. Derneklerinin kuruluşundan bugüne kadar neler yaptığını, neleri yapacaklarını sahnede tüm halka anlatabilecekleri bir imkanı,  İstanbul da ilk kurulan Giresun Federasyonu olan  ve herkesin eşit olmasına önem veren federasyonumuz  Giresunlulara işte bir yeni imkan daha sunmayı  kendisine ilke edindi. Katılımcı derneklerimize hiç bir maddi külfet getirmeden parasız yer veriyor. Üstelik derneklerimize maddi yardım imkanları da veriyoruz. İşte sivil toplum ruhu, işte dernekçilik anlayışı.

Değerli dernek başkanı kardeşlerime çağrım, bu etkinliğe sahip çıkmalarıdır. Amacımız; derneklerimizi öteleştirme  yerine benimsenmesini göstermek,   dernekleri mizi  ticari kazanç  olarak görmek  yerine derneklerimize nefes alabilecekleri  imkanları vermek. Bunu ilk örneğini Feshane de Giresunlu olarak hep birlikte yaşamak! .

Katılabilecek derneklerimize her türlü alt yapıda yardımcı olacağız. İstanbul Giresun Federasyonu tarihte görülmemiş  yeniliklerle değerli derneklerimizin yanında olacaktır.

İstanbul  Giresun  Federasyonu;  İstanbul ‘da Giresun adına kurulan ilk kurum olması münasebetiyle her zaman ilkleri sizlerin hizmetine sunmayı kendine bir görev bilmiştir.

Yıllardır gurbette Giresun derneklerinin  kaynaşmasından rahatsız olan bazı Giresun STK, bu gibi etkinliklere  tepki göstermeleri de normaldir.

Bizler İstanbul Giresun Federasyonu olarak, Giresun adına yararlı olan her etkinliklerde Giresun derneklerimizin öne çıkmasını benimsiyoruz.

Giresun federasyonu  bu etkinlikleri  kazanç olsun diye yapmıyor.  Sadece Giresun derneklerinin daha sıkı şekilde birbirleriyle kaynaşmasına yardımcı olmasını hedefliyor..

Bütün değerli dernek  kurum  ve kuruluşların başkanlarına sevgi saygılarımızı sunarız.

 
Sıtkı ADA

İstanbul Giresun federasyonu  Genel Başkanı

                          

 


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster