Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Yıldız'la Yollar Ayrılıyor
05 Haziran 2017, 01:59

Başkan Yıldız'la Yollar Ayrılıyor

Görelespor Başkanlığına İlhan Fuat Tavacı getirildi

GÖRELESPOR KARIŞTI

GÖRELESPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BAŞKAN BAYRAM YILDIZ İÇİN SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRLANIYORLAR.

Yönetim olaya el koydu

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Görelespor, Yönetim Kurulu ard arda gelen olaylar karşısında seyirci kalmadı ve dur dedi.

Geçtiğimiz hafta Görelespor 2.Başkanı Yalçın Kalaman başkanlığında toplanan Görelespor Yönetim Kurulu’nun yaptığı toplantıya Başkan Bayram Yıldız’ı çağırmasına rağmen toplantıya katılmazken, ayrıca toplantıya Başkan Yıldız’a yakınlığı ile bilinen bazı yöneticilerde katılmadı.

Yönetim Yıldız’ı Görevden Aldı…

Görelespor ikinci başkanı Yalçın Kalaman başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu toplantısına 10 yönetim kurulu üyeleri katılırken, son bir yılın tüm yaşanan olayları gözden geçirildi. 

Görelespor’un olağanüstü seçimden bu zaman kadar hiçbir şekilde başkan Bayram Yıldız’a dediklerini yaptıramayan yönetim kurulu üyeleri artık Bayram Yıldız'ın başkanlığında devam etmeme kararı aldı. Görelespor lokalinde yapılan toplantıda yönetim kurulu tekrar oluşturuldu ve başkanlığa oy çokluğuyla İlhan Fuat Tavacı getirildi.

Denetleme kurulu üyeleri konuyla ilgili bilgilendirildi. Başkan Bayram Yıldız’a telgraf çekildi. Dernekler masasına bilgi verildiği bildirildi. Klübün karar defteri başkan Bayram Yıldız’ın iş yerinde olduğu tespiti yapıldı. Dernekler masasına bırakması istendi. Gelinen noktada denetleme kurulu üyeleri şu ana kadar işlerini yapmadığı tespit edildi. 10 gündür Görelespor’da yönetim kurulu üyeleri hariç hiçbir organın işlem yapmaması da dikkatleri çekti. Yönetim kurulu üyeleri pazartesi günü son kez başkan Bayram Yıldız’a alınan kararla ilgili olarak yapması gerekenleri hatırlatacak ve cevap alınamadığı taktirde savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Olayların bu noktaya gelmesinin sebebi olarak yönetim kurulu üyelerinin haberi olmadan alınan kararlar, emri vaki imzaların istenmesi ve kulübü siyasi malzeme olarak kullanmaya kalkışmaları yönetimi ikiye böldü.

Görelespor Denetim Kurulu Başkanı İle Görüştük

Görelespor Denetim Kurulu Başkanı Adnan Firidin ile gelişmeleri görüştük.

Başkanı Adnan Firidin; “Görelespor Başkanı Bayram Yıldız tarafından gönderilen evrakları, en kısa zamanda denetim kurulu üyeleri Sedat Şengün ve Özkan Dural ile birlikte inceleyerek raporumuzu hazırlayacağız” dedi.

Görelespor Yönetim Kurulu Kararıyla Başkanlığa getirilen İ. Fuat Tavacı ile Görüştük

Başkan İ. Fuat Tavacı şunları kaydetti;

“Görelespor Başkanı Bayram Yıldız açıkça suç işliyor, yönetim kurulu üyelerinin haberi olmadan kararlar alıyor, üyelerden emri vaki imzalar istiyor, bu yetmiyormuş gibi Görelespor Denetim Kurulu Başkanı Adnan Firidin’de bu suça ortak oluyor. Hadi denetim yapacaksınız diyelim, denetimin tek başına yapılması suçtur ve denetim sadece klüp lokalinde yapılabilir, bunlar bizden yönetim evraklarını kaçırmaya çalışıyorlar. Bu arkadaşlar yaptıkları işleri oyuncak sanıyorlar, bugün öğlene kadar bekleyeceğiz ve Görele C.Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız.” dedi.

Görelespor bütün Görelelilerindir, kişilerin vesayetine verilemez.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1940 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss