Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Giresun Jandarma Hırsızlara Aman Vermiyor
13 Mayıs 2017, 06:14

Giresun Jandarma Hırsızlara Aman Vermiyor

Bulancak ve Yağlıdere ilçelerinde gerçekleşen hırsızlık olayları aydınlatıldı.

Jandarma Hırsızlara Aman Vermiyor

Bulancak ve Yağlıdere ilçelerinde gerçekleşen hırsızlık olayları aydınlatıldı.

GİRESUN JANDARMA BASIN DUYURUSU

1. Giresun İl Jandarma Komutanlığı özellikle son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı planlı ve titiz çalışmalar yürütmektedir.

2. Bu kapsamda: 24 Nisan 2017 günü, Bulancak ilçesi Karaağaç köyünde meydana gelen büyükbaş hayvan hırsızlığı olayında, İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin sabırlı gayretleri sonucu olaya karıştığından şüphelenilen kiralık bir aracın incelenmesi neticesinde, aracı kiralayan şahısların olay gün ve saatinde hırsızlık mahallinde bulunduğu tespit edilmiştir. Araç kiralayan şahıs ve yanında bulunan diğer (2) şahıs yapılan çalışmalar sonucunda suçlarını itiraf etmiş ve çalınan büyükbaş hayvan 11 Mayıs 2017 tarihinde bulunarak sahibine teslim edilmiştir. Hırsızlık olayını gerçekleştiren (A.A ve E.N) isimli (2) şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca adli kontrol kararıyla, diğer şüpheli (E.Y.) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

3. Yağlıdere ilçesinde son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarına yönelik olarak, suçların öğrenildiği andan itibaren yapılan titiz araştırmalar sonucunda, daha önceleri Yağlıdere ilçesi Akpınar köyünde, müteakiben Görele ilçesi Çiftlik köyünde kamu görevlisi olarak görev yapmakta olan şüpheli (A.U) yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli (13) farklı evden, farklı tarihlerde hırsızlık olayını itiraf etmiş, yer göstermesi ve ev aramalarında, (2 Ad. 9 mm çapında Tabanca, 3 Ad. 9 mm çapında Kurusıkı Tabanca, 100 Ad. Tabancalara ait fişek, 2 Ad. Çamaşır Makinası, 1 Adet Buzdolabı, 1 Ad. LCD Tv., 1 Adet Elektrikli Süpürge, 3 Ad. Spiral Makinası,2 Ad. Elektrikli Testere, 1 Ad. Lehim Mak., 3 Adet Ütü, 3 Ad. İnşaat malzemesi (Keser-Balyoz), 11 Adet Çeşitli Küçük El Aleti, 3 Adet Yün Yorgan, 5 Adet Yün Yastık, 1 Ad. Elk. Çaydanlık, 1 Adet Küçük Tüp, 5 Parça kıyafet) hırsızlık olaylarında çalındığı anlaşılan malzemeler ele geçirilmiştir. Şüpheli (A.U) 12 Mayıs 2017 tarihinde çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak Giresun Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

4. Giresun İl Jandarma Komutanlığı, Giresun Valiliği emrinde,  halkının huzur ve güveni için azim ve kararlılıkla aralıksız çalışmaya devam etmektedir. En büyük yardımı, hizmet etmekten gurur duyduğu halkından almaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

İd.Ks.A.Kd.Bçvş.A.KARAGÖZ : Fatih KILINÇ Jandarma Albay İl Jandarma Komutan Yardımcısı

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 685 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss