Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yıldız; Klübü Ele Geçirmeye Çalışıyorlar
13 Mayıs 2017, 05:53

Yıldız; Klübü Ele Geçirmeye Çalışıyorlar

Arazinin klübümüze tahsisi kasıtlı olarak engellenmiştir.

Yıldız; Klübü Ele Geçirmeye Çalışıyorlar

Yalanlarla peynir gemisi yürümez

Tesisin klübümüze tahsisi kasıtlı olarak engellenmiştir.

Maalesef tesislerimizin yapımına engel olanlar geri adım atmadılar. Bizim açımızdan yapacak başka bir şey kalmadı. Çünkü bu tesislere yapılan harcamaların verilmesi gereken bir hesabı vardır.

Kulübümüzün tesislerin yerini satması veya devredilmesi mümkün değildir. Çünkü söz konusu yerin sahibi maliye ve hazinedir.

Sorun kulübü ele geçirmekmiş. Bugün bir kez daha anlaşılmaktadır.

Görelespor Klübü Başkanı Bayram Yıldız, tesis satılıyor tartışmaları nedeniyle yazılı bir açıklama gönderdi.

Bayram Yıldız’dan Tesis Açıklaması

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Görelespor Başkanı Bayram Yıldız, son günlerde kamuoyunda Görelespor Tesisleri hakkındaki bilgi kirliliği hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Görelespor Tesisleri’nin tarafımdan yada başka kişilerce satılmasının mümkün olmadığını belirten Görelespor Başkanı Bayram Yıldız  “Görelespor Tesisleri ile dava sürecimizi başlattık. Bugüne kadar olumlu bir gelişme olur diye bekledik bütün kurumlara yazılar yazdık ama maalesef tesislerimizin yapımına engel olanlar geri adım atmadılar. Bizim açımızdan yapacak başka bir şey kalmadı. Çünkü bu tesislere yapılan harcamaların verilmesi gereken bir hesabı vardır.

Tesislerin ilgili kurumlardan tüm onayların alınmasına rağmen 26 Temmuz 2016 tarihinde el çektirme yazısı gönderilmiştir. Arazinin tahsisi kasıtlı olarak engellenmiştir.

Şimdi ise başka bir kurum üzerinden algı operasyonu yapılmaktadır. Bu kurumun kimler tarafından yönlendirildiği ortadadır. Bazı kişiler sürekli yalan konuşuyor. Kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket edenlerde onların peşinden gidiyor. Kulübümüzün tesislerin yerini satması veya devredilmesi mümkün değildir. Çünkü söz konusu yerin sahibi maliye ve hazinedir. Tesisler benim babamın malı değildir. Hiçbir hakkımızda yoktur. Bu tesisleri Görelespor’dan alıp başka bir kuruma peşkeş çekmeye kalktılar. Bize ruhsat vermeyip tesisimizi bitirmemize engel olanlar başka bir kuruma nasıl ruhsat verecekler. Tesisin olduğu yeri başka bir kuruma peşkeş çekeceklerdi ben buna engel oldum ve şimdi görüyorum ki suçu benim üzerime atıyorlar. Yalanlarla peynir gemisi yürümez. Bu yalanların hesabını herkes bir gün verecek. Görele halkıda kimin yalancı, kimin ne olduğunu görecek. Hakkımızda mesnetsiz iftirada bulunanları ve bunları yayanları da savcılığa şikayet ediyoruz. Hukuk önünde herkes ile hesaplaşmaya hazırız.

Ben ve benimle birlikte yürümek isteyen arkadaşlar ile birlikte yolumuza devam ediyoruz. Bu işler oyuncak değildir. Paralı başkan diyorlardı, önceki başkanı o şekilde yıpratmaya çalıştılar. Benim harcamam ortadadır. Demek sorun paralı başkan değilmiş. Sorun kulübü ele geçirmekmiş. Bugün bir kez daha anlaşılmaktadır.

Yolumuza bize güvenen ve inanan arkadaşlarla devam etmek istiyoruz. Yakında yeni sezona dair yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu nedenle bizimle çalışmak istemeyen arkadaşların yönetimden ayrılmaları gerekmektedir.” dedi.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 904 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss