Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele Bunu Konuşuyor!
03 Mayıs 2017, 01:10

Görele Bunu Konuşuyor!

Görelespor Başkanı ve işadamı Bayram Yıldız'ın facebook sayfasında yapılan bir paylaşım Görele'de şaşkınlıkla karşılandı.


Görele Bunu Konuşuyor!

Görelespor Başkanı Bayram Yıldız bir açıklama göndererek; “Özelimdir, kimseyi ilgilendirmez” dedi.

Görelespor Başkanı ve işadamı Bayram Yıldız’ın kişisel facebook sayfasında yapılan bir paylaşım Görele’de şaşkınlıkla karşılandı.

Paylaşılan olay fotoğrafta Bayram Yıldız ve Saliha Tüysüz’ün samimi bir fotoğrafı yanında; “Karımı bu O..pu ile aldattım” diye not düşülmüştü.

Yakışıksız sözlerle donatılan paylaşım sonucunda görüştüğümüz  Başkan Yıldız aşağıdaki açıklamayı gönderdi;

“İyi geceler aylardan beri üstüme oynanan tüm oyunlara bu akşam bir yenisi daha eklendi.Tüm hesaplarım hackellendi. MSN, Facebook,Watshap iletişimlerim hackellendi. İnsanların özelleri kendine aittir. Kimseyi ilgilendirmez. Benimde hayatım benim özelimdir. Ali Dursun kardeşime teşekkür ediyorum.Ancak orada yorum yapanların garçek yaşantılarını bende servis edeyim mi ki bunu mu istiyorlar? Herkes kendi hayatına baksın.Kimin ne olduğinu bilen bilir.Aslında bu açıklamayı yapmayacaktım ancak topluma mal olmuşuz. Bu saatten sonra bu konular ile uğraşmaya zamanım yok.Bilinsin ki Abdesimden şüphem yok ben Görele’me kandimi adamışım, maddi manevi gençlerimize yardımcı olmak tek amacımdır. Bu gelişmelerden dolayı gerçek dostlarımdan zaten yanlış bir düşünce beklemiyorum gerisinin önemi de yok benim için sadece yanlış düşünenler kendi şapkalarını önlerine alsınlar SAYGILARIMLA”

“Alim bu açıklamayı koyarsan sevinirim ve bu konuyu ben çözeceğim benim özelimdir iyi geceler seni seviyorum” dedi.

Sözkonusu olay kadın Saliha Tüysüz ise gönderdiği mesajında şunları kaydediyordu;

“Bu kadarı fazla, anlamadan dinlemeden haber yapıyorsunuz. Bayram beyin karısını döverek neden sokağa attığını ve neden İstanbul’a kaçtığını biliyormusunuz? Peki kendi pisliğini ört pas etmek için beni kullanıyor. Mahkeme sürecini başlattım,bitene kadar da hiçbir açıklama yapmıyacağım, bunu bu şekilde paylaşın lütfen”

Bu gelişmeler sürerken bizimle irtibata geçen Bayram Yıldız’ın kavgalı eşi Baran Yıldız ise şu açıklamalarda bulundu;

Merhaba ali bey yazınızı az önce okudum. Ben bayram yıldızın 5. Eşiyim, Bayram beye yazılan doğru yorumları silerek sizde bir yanlış yapıyorsunuz. Mesela Seyfullah Çiçek beyin yorumu gibi. Dün o yorum vardı bugün yok. Hani düşünce özgürlüğünü savunan biriydiniz? Nedir sizi böyle korkutan?Ali bey bu resim için fotoşop bile denildi. Ama bu rezilliği bayram bey kendi watsapında durum olarak paylaştı ve altına yazdığı aşkım yazısı.Anlayacağınız bu kumpas değil.Eğer ben kendi adıma böyle bir kumpas yapmak istesem bu fotoğrafı bulmak için dedektif tutmam gerekirdi.Ben o zavallı kadına rica ettim dedim 3 yaşında bebeğim var benim yapma dedim yalvardım.Ama maalesef olay bu boyuta geldi. Sizce evliliğini kurtarmak isteyen bir anne bunu yapar mı? Bayram beye olayı sorduğumda beni döverek evden attı, 3 yaşında oğlumla çaresizce ortada kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum” dedi.

Görelespor Başkanı Bayram Yıldız'ın "özelimdir" sözüne sonuna kadar katılıyoruz ancak kendi deyimiyle topluma malolmuş birisi olması nedeniyle ve kendi facebook sayfasında günlerce kalan böyle bir paylaşıma açıklık getirilmesi gerektiğine inancımız ve kamuoyunun ilgisi nedeniyle gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 2514 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss