Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İsmail Türüt'ten Basın Açıklaması
05 Aralık 2010, 21:16

İsmail Türüt'ten Basın Açıklaması

İsmail Türüt'ten Basın Açıklaması

 

İsmail Türüt'ten Basın Açıklaması

 

Giresun basını tarafından sürekli kaşınan ve son günlerde bir kaç internet sitesi ve özellikle sosyal paylaşım sitelerinde gündem olan İsmail Türüt akşam saatlerinde hakkındaki iddialara cevap verdi. İşte İsmail Türüt tarafından yayınlanan bülten.

 

Değerli Basın Mensupları;

Yaklaşık 2 yıldır çeşitli internet sitelerinde şahsım ile Giresunlu hemşerilerim arasında sanki varmış gibi gösterilen sorunlar olduğu, Giresunlu hemşerilerimden özür dilemem gerektiği gibi sanal problemler üreterek şahsım ve çalışma arkadaşlarıma teveccühte bulunan Giresun sivil toplum kuruluşlarına saldırı mahiyetinde haberler üretilmektedir.

Buna göre;

1.Giresunlu hiçbir hemşerime terbiyesiz kelimesi kullanmadım, böyle bir sözü söylememiş olmama rağmen yanlış anlamadan dolayı bütün Giresun halkından özür dilerim.

2.Yanımda 3 Giresunlu hemşerim yaklaşık 5 yıldır görev yapmaktadır bunlardan biri orkestramda ritim sanatçısı ve Giresun iline mal olmuş önemli bir kardeşimdir.

3.Giresun ilinin yetiştirdiği dünya ozanı Ozan Arif ise canımı bile verebileceğim bir dostum ağabeyimdir.

4.Bayramlarda ve önemli günlerde otelinde şerefle yer almakta olduğumu Mehmet Aygün (Titanic Oteller zinciri) kardeşim kadar sevdiğim bir arkadaşımdır.

5.Son işimiz olan ve kısmet olursa 04 Aralık 2010 günü Almanya Oberhausen kentinde gerçekleşecek Giresunlular dayanışma gecesi hiçbir organizatör tarafından bizlere gelmemiş, birebir sayın dernek başkanı Ali Hamurcuoğlu tarafından Giresun ilinde faaliyet gösteren bir rehabilitasyon merkezinin hayrına yapılan bir gece olması hasebi ile tarafımızdan maliyet hesabı yapılarak adeta bedava gerçekleşecek bir katkı işidir.

Basınımıza ve yüce halkımıza son sözüm,

Ulusal bazda sanat icra etmeye çalışan bizler üzerinden yapılacak tartışmalardan rant sağlayan adına basın demeye dilimin varmadığı kişileri yüce Allaha havale ediyorum.

İsmail Türüt

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 3175 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Polemik

Zafer Çağlayan İngiltere'ye yerleşiyor

Zafer Çağlayan İngiltere'ye yerleşiyor Çağlayan'ın mallarını satıp İngiltere'ye yerleşeceği iddiaları başkent kulislerini karıştırdı

Gazeteci sosyal medya'da dilediğince yazabilir mi?

Gazeteci sosyal medya'da dilediğince yazabilir mi? Yeni Polemik: Gazeteci "Sosyal Medya'da dilediğince yazabilir mi?

Valiye 'zübük' cezası!

Valiye 'zübük' cezası! Bolu'dan Bilecik'e atanınca Ak Partili Başkan için "o zübük" demişti.

Eski MİT'çi Gündeş'ten bomba iddia

Eski MİT'çi Gündeş'ten bomba iddia Gündeş, "Gülen cemaatine ait Türkiye dışındaki bazı okullarda CIA ajanlarının "İngilizce öğretmeni maskesi" altında...

Dünyanın sonu Güneş fırtınası mı olacak?

Dünyanın sonu Güneş fırtınası mı olacak? Dünyanın sonu Güneş fırtınası mı olacak?

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss