Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
22 Kasım 2015, 06:51

Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Giresun'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Giresun'da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Giresun’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ve Espiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Giresun merkez, Tirebolu ve Espiye ilçelerinde eş zamanlı olarak 11 adrese operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda toplam 11 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece 4 kişi hakkında uyuşturucu veya uyuşturucu madde temini ve ticaret suçundan tutuklama kararı çıktı.

Tutuklanan M.K, A.A.K, M.K ve H.T ceza evine gönderilirken diğer 7 şahıs ise serbest bırakıldı.

Zehir Tacirleri Yakalandı

Giresun da uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 12 şüpheli şahısın yakalandığı açıklandı.

Konuyla ilgili Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle, “KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce gençler arasında kullanımı yayılan ve kullanımı neticesi insan sağlığı üzerinde olumsuz iz bırakan, toplumun geleceğini olumsuz etkileyen uyuşturucu maddeler ile ilgili mücadele kapsamında, İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının deşifre edilmesi, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde farklı tarihlerde uyuşturucu kullanımı ve ticareti yapan şahıslarla ilgili yakalamalar yapılmıştır.

19.11.2015 tarihinde Espiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce üç aydır devam eden çalışmalar neticesinde Giresun Merkezinde 1, Espiye ilçesinde 10 ve Güce İlçesinde 2 adreste olmak üzere toplam 13 ayrı adreste aramalar gerçekleştirilmiş, uyuşturucu maddesi satışı yaptığı değerlendirilen 12 şüpheli şahıs yakalanmıştır. 

Şüpheli şahıslarla ilgili adli makamlardan alınan yakalama ve arama kararına istinaden yapılan aramalarda; 12,70 gram kubar esrar maddesi,  2 adet Ecstasy hap, 1,6 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirilmiştir.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan; S,Y., A.A.K., G.Ö., H.K., S.C., S.E., H.T., M.K., D.T., T.D., M.K. ve M.A. isimli şahıslar hakkında adli işlem yapıldıktan sonra şahıslar 19-20.11.2015 tarihlerinde Espiye Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş olup, şahıslardan A.A.K., M.K., H.T. ve M.K. mahkemece tutuklanmışlardır.”

Giresun Emniyet Müdürlüğü

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 739 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss