Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çanakçı yolu tam bir rezalettir
12 Mayıs 2015, 15:08

Çanakçı yolu tam bir rezalettir

HES'çi Halil İbrahim Şengün'den AKP'ye Çanakçı yolu eleştirisi

Çanakçı yolu tam bir rezalettir

HES'çi Halil İbrahim Şengün'den AKP'ye eleştiri geldi.

Bugün memeleketim olan Çanakçı İlçesine gittim. Bilindiği üzere yörede çok ciddi yatırımlar yaptığım için sık sık gidiyorum. Arabamla Çanakçı'ya gidemiyorum. Çanakçı yolu 17 km. Bu yol tam 12 senedir yapılıyor. 10 sene daha biteceğini sanmam. Bu rezalete katlanmak mümkün değildir.

Elin Milletvekilleri gidiş geliş toplan 2 tane Rize'de toplamı 35 km olan Ovit tünelini bitirip ayrıca yeni yolları dahi çift yol olarak yapıp Erzurum'a bağlamak üzeredir. Biz hala Çanakçı İlçesine yol yapacağız. Yapılan yolda bir köy yolu gibi. Eğribel Tünelinin temelini yeni attık kaç senede biteceği dahi belli değil. İnşallah birgün biter. Belki bizim ömrümüz dahi yetmez. Adamların yüzünün astarı kalmamış. Bu Milletvekilleri Çanakçı'ya gitmiyorlar mı? Çanakçı'lı enayi hep oy verecek. Çanakçı Parti yöneticileri zaten oyuncak onları tayin edenler ne derseler emrindeler. Başka işler peşindeler. Şimdi öğrendiğime göre Milletvekilliğinde listeye giremeyen bazı kişiler Çanakçı'da tanıdıklarına ve bazı yöneticilere telefon edip bağlantı kurup sakın ha bu Milletvekillerini tekrar seçmeyin diye telkinde bulunuyorlarmış. Zaten Belediye Başkanı ne işle meşgul onuda anlamak mümkün değil. Ak Partiye adeta muhalif gibi. Bu telkinleri yapanların isimleri bende var. Onlar kendilerini iyi biliyorlar.

Geçen yıl Giresun Belediye seçimlerinde de bu şekilde yapıp birisine dersini verdik demişlerdi. O birisi listeyi yapıp elbette başka dersler verebiliyor.Sanırım şimdi yine ayni şeyler oluyor benden söylemesi.

Şimdiden söylemek isterim.Ben milletimin adamıyım.Bu yolu bir an önce bitirmeyenlerden hesabı bizzat yollara dökülüp artık biz soracağız.Aklınızı başınıza alın.Yeter artık sabrında bir sınırı vardır.Utanın bari utanma duygunuz kalmamış.Çanakçı'da ki parti yöneticileri uyuyor mu?

webhaberim.net

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 972 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss