Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakanlık; Giresun'un köyerinde bozuk yol yok!
24 Nisan 2015, 07:03

Bakanlık; Giresun'un köyerinde bozuk yol yok!

Karaahmetoğlu,bozuk yol sorunlarını meclise taşıdı

BAKANLIK: GİRESUNUN KÖYLERİNDE BOZUK YOL YOK!

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk’ün yanıtlaması için verdiği Şebinkarahisar Dönençay Köyü yol,su,kanalizasyon sorunları ile ilgili soru önergesinde eski İçişleri Bakanı’nın önceki cevaplarını hatırlattı.

Karaahmetoğlu Bakan Öztürke İçişleri Eski Bakanı Efkan Alanın sorularıma verdiği cevaplar gibi, köylerde bozuk yol yok, içme suyu kanalizasyona ilişkin bahsedilen köyde gerekli altyapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor biçiminde yanıt verecekseniz devam eden bu çalışmaların neler olduğunu da belirtir misiniz dedi.

Milletvekili Seçildiğim Haziran 2011den bu yana Giresun İli, İlçeleri ve Beldelerine bağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları yerinde görmekte, devlet ve hükümetten bekledikleri hizmetleri soru önergeleri ile ilgili bakanlıklara iletmekteyim. Köylerimizde yaşanan sorunların birçoğunun benzer olduğu; fakat vatandaşımızın kamu hizmetine ihtiyaç duyduğu zaman ulaşamadığı iddialarına tanık olmaktayım.Yine ihtiyaç duyulan köylere hizmet ulaştırılamadığı iddialarını görmek,tespit etmek ve ilgili Bakanlara sorunu iletmek Giresunlu hemşerilerimin bana verdiği vazifedir.Köylerimizde yaşanan yol sorunu,su sorunu kanalizasyon ihtiyacına yönelik verdiğim onlarca soru önergesine İçişleri Eski Bakanı tarafından Giresun İlinde kullanılamayacak durumda bozuk yol bulunmadığı, yol, kanalizasyon içme suyu konularında imkanlar dâhilinde gerekli çalışmaların yapılmakta olduğu anlaşılmıştır ya da ..esas numaralı soru önergesinde bahsedilen köyde gerekli altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ettiği biçiminde yanıt verilmiştir. Bu ifadeler, köylerimize ulaştırılan hizmeti vatandaşlarımız göremediği ya da sorunlara ilişkin Bakanlığınıza yanlış bilgi aktarıldığı iddialarını gündeme getirmektedir. 

Bu hususta:

1.Bakanlığınıza iletmiş olduğum Soru Önergelerinde bahsi geçen köylerde yaşayan vatandaşlarımız, benim de birçoğunu gözlemlediğim biçimde yol, su, kanalizasyon altyapısı konularında herhangi bir sıkıntı yaşamamakta mıdır?

2. Bu sorunları bize ileten vatandaşlarımız önergelerimize Sayın Bakan tarafından verilen yanıtlarda ifade edildiği biçimde bahsedilen köyde gerekli altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ettiği çalışmaları merak etmektedirler. Bunların neler olduğunu ifade eder misiniz?

3.Yine geçtiğimiz gün ziyaret ettiğim köyümüz Şebinkarahisar İlçesi Dönençay Köyünün yol, su, kanalizasyon sorunlarının tespiti ve giderilmesi konusunda neler yapacaksınız? Sorumuza İçişleri Eski Bakanı Sayın Efkan Ala gibi bahsedilen köyde gerekli altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ettiği biçiminde yanıt verecekseniz devam eden çalışmaların neler olduğunu da belirtir misiniz?

Selahattin Karaahmetoğlu

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 527 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss