Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Neden adayım?
22 Mart 2015, 04:53

Neden adayım?

CHP Giresun milletvekili aday adayı Dursun Karahasan neden aday olduğunu açıkladı

Neden adayım?

CHP Giresun milletvekili aday adayı Dursun Karahasan neden aday olduğunu açıkladı.

1980 ve sonrası geçen 35 yılık süreçte CHP kısa süreli koalisyon ortaklığının dışında ülkemizin yönetilmesinde hiç bir sorumluluk almamıştır. Ülke nüfusunun neredeyse 30 milyonu açlık sınırının altında yaşamasına rağmen, ülke siyasetine yön verenler bu durumun sorumluluğunu da neredeyse Cumhuriyet Halk Partisi’ ne mal etmek istemektedirler.

Siyasal iktidar 2002 yılında, hükümeti, sanki Cumhuriyet Halk Partisinden devralmış edasıyla her fırsatta Cumhuriyet Halk Partisi’ni sorumlu tutup, ağır ve haksız eleştirilerini Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı sürdürmekten geri kalmamaktadır.

Neredeyse memlekette eğri büyüyen ağacın bile sorumlusu Cumhuriyet Halk Partisi diyecekler.

Bu ülkenin temel sorunlarının, iş, aş, üretim, istihdamın artırılması, demokratik ve özgür hayatın ancak sosyal demokrat bir iktidarla çözümleneceğine olan inancımla aday oldum. Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı  yapılan bu haksız itham ve tutuma itiraz için aday oldum.

Hedefleri, kalkınma ve standartları yüksek bir yaşamın kurulabileceğine, her bireyin özel hayatı ve tercihlerini, inancını ve yaşam biçimini korkusuzca yaşayacağı kendisini öteki hissetmeyeceği bir yönetim anlayışının kurulabilmesinin ancak sosyal demokrasinin egemen olduğu bir iktidarla mümkün olacağına olan inancım nedeniyle aday oldum.

Bu ülkede insanlar,açlık sınırının altında yaşar da, sosyal demokrat bir parti nasıl olur da dargelirliden ,emekçiden ,köylüden yeterince oy alamaz? Tam da bu noktada olan itirazlarım yüzünden aday oldum. Küçük yaşta Bulancak ilçemizin Aydınlar köyünden ilçe merkezine göç etmiş biri olarak öteki olmayı gayet iyi bilirim.

Aday olmamda en önemli etkenlerden biri de, Cumhuriyet Halk Partisi içinde kendilerinden başkasına yer açmayan seçkinci bakış açısına olan itirazımdandır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin  gerçek sahipleri’ne,halka ait olduğunu ispat etmenin zamanı geldi geçiyor. Kimse kusura bakmasın bu partinin gerçek sahipleri emekçiler ,işçiler işsizler, köylüler ve halkın ta kendisidir.

Şahsen tüm CHP’ li üye ve dostlarımızın da aynı kanaatte olduğunu görüyorum.İşte bu nedenle aday oldum ve 29 Mart 2015 de yapılacak olan ön seçimde kendimi siz değerli üyelere emanet ediyorum.Bu zorlu süreçte desteklerinizle bu partiyi hak ettiği yere getireceğimize olan inancım tamdır.En derin saygılarımla.

Dursun Karahasan CHP milletvekili aday adayı

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 839 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss