Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tatlı'dan 17 aralık açıklaması
22 Aralık 2014, 14:16

Tatlı'dan 17 aralık açıklaması

Cumhurbaşkanımıza,Başbakanımıza "hırsız" diyenler bu milletten toplanan usulsüz,kayıtsız,makbuzsuz tahsil edilen paraların hesabını versinler

Tatlı "17 Aralık darbesini yapmaya kalkanlar hukuk önünde hesap verecekler"

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, paralel yapıya yönelik operasyonları değerlendirdi.

Bu ülkede devlet içinde devlet olmaya çalışanların, seçilmiş iktidarı sahte soruşturmalarla devirmeye çalışanların hukuk önünde hesap vereceğini belirten Tatlı, "Yaklaşık 1 sene önce "Yolsuzluk operasyonu" maskesiyle sahte dinleme ve kayıtlarla AK Parti iktidarına ve o dönem Başbakanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a darbe teşebbüsünde bulunulmuştu. Savcılar Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde bildiriler dağıtıyor, sahte ses kayıtları ve tapeler karanlık sitelerden kamuoyunu yanıltmak için yayına konuluyordu.

Hedef paralel yapıya teslim olmayan iktidarımızı ve Başbakanımızı devirmekti. Ama O dönem Başbakanımız ve iktidarımız dik bir duruş sergileyerek paralel yapının bu sinsi oyununu bozmayı başarmıştı.

Bu millet paralel yapının ve onun destekçilerinin darbe girişimine dur dedi

Paralel yapı ve onun yörüngesine giren bazı parti, medya ve kurumların topyekun saldırısı karşısında milletimiz ilk tokadını 30 Mart Mahalli İdareler seçiminde atmış, paralel yapı ve yandaşlarını tek kelimeyle sandığa gömmüştür. Milletimiz, iktidarımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteğini 10 Ağustos 2014'de bir kez daha vererek paralel yapı ve yandaşlarını tekrar sandığa gömmüştür. Kendini Türkiye'nin gayri meşru iktidarı sananlar milletimizin şamarı ile sersemlemiştir.

Dün "F Tipi" diyenler bugün savunmaya geçtiler

Ergenekon ve farkı soruşturmalarla ilgili açıklama yapan muhalefet partileri o dönem savcıları ve hakimleri yerden yere vururken bugün yan yana oldukları paralel yapı için "F Tipi yapılanma" diyerek Paralel yapının başındaki zatı yerden yere vuruyorlardı. F tipi savcı, F tipi polis gibi yakıştırmalarla bu gün yanında durduklarını ağır dille eleştirenlerin hepsinin aynı safta buluşması bizim doğru yolda olduğumuzu göstergesidir.

Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza "hırsız" diyenler bu milletten toplanan usulsüz, kayıtsız, makbuzsuz tahsil edilen paraların hesabını versinler. Büyük servetleri bulan taltiflerin  (maaş ödülü) hesabını versinler. Çalınan soruların, haksız yere yapılan atamaların, insanların hayatıyla oynamanın, ses kayıtlarının, tapelerin, kanunsuz dinlemelerin hesabını versinler. Bu devletin sırlarını Türkiye düşmanlarına servis etmenin hesabını versinler. Madem bu ülkeyi seviyorlar, madem kendilerine güveniyorlar Pensilvanya'da değil gelip ülkelerinde yaşasınlar. Ama gelemezler, onları Türkiye'yi bitirmek için maşa gibi kullananlar müsaade etmezler.

AK Parti iktidarı milleti adına asla geri adım atmayacaktır

Bu emaneti bize ne hizmet hareketi, ne cemaat nede paralel yapı vermedi. Bu emaneti bize uğrunda hizmetkar olmaktan şeref duyduğumuz milletimiz verdi. Paralel yapı şu süreçte sergilediği saldırgan ve küfürbaz tavrıyla zaten ahlak yapısını ortaya koymuştur. Sayın Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza Paralel yapının önde gelen isimleri ağır küfür, beddua ve hakaretlerle gerçek yüzlerini ortaya koymuşlardır. Milletimiz her şeyin farkındadır. Milletimizin verdiği emaneti, devletin en mahrem sırlarını gizlice dinleyip dış güçlere servis edenlere asla teslim etmeyeceğiz. Her kim ki bu devletin namusunu, bu milletin onurunu dışarıya satmaya kalktıysa, devleti gayrı meşru yollardan ele geçirmeye çalıştıysa Allah'ın izniyle hukuk karşısında hesap verecektir" dedi.

Adem Tatlı ademtatlibulancak@gmail.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 513 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss