Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çavuşlu'da fındık hırsızları yakalandı
30 Ekim 2014, 22:12

Çavuşlu'da fındık hırsızları yakalandı

Ö.Y,B.U ve F.K. isimli şahıslar yakalandı

Çavuşlu'da fındık hırsızları yakalandı

E. T. ve İ.T. isimli şahısların evinde bulunan 400 Kg civarındaki fındığın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınması üzerine harekete geçen Görele Jandarması,Ö.Y,B.U ve F.K. isimli şahısları yakaladı.

Jandarmadan Basın Duyurusu

Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi merkez mahallesinde; 29 Eylül 2014 günü saat 08.00 sıralarında, E. T. ve İ.T. isimli şahısların evinde bulunan 400 Kg civarındaki fındığın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı olayın Jandarma tarafından yapılan araştırmalar sonucunda faillerinin beyaz eşya servisinde çalışan ve mağdurların evine tamir için gittikleri belirlenen kişilerce gerçekleştirilmiş olabileceği şüphesi üzerine soruşturmayı bu yönde derinleştiren Jandarma ekipleri tarafından failleri kısa sürede belirlenmiş, yapılan araştırma sonucunda olay faillerinin başka bir suçtan daha önce yakalanarak Cezaevine konulan Ö.Y,B.U ve F.K. isimli şahısların oldukları  tespit edilmiştir.

Bölgemizde meydana gelebilecek hırsızlıkların önlenmesi maksadıyla vatandaşlar tarafından, bölgeye şüpheli/yabancı şahısların gelmesi ve hırsızlık olayları ile ilgili bilgi elde edilmesi durumunda süratle Jandarma İmdat Hattına (156) haber verilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir.

JANDARMA ESPİYE’DE FINDIK HIRSIZLARINI YAKALADI

Espiye ilçesi Arıdurak köyünde 25 Ekim 2014 günü saat 02.30 sıralarında, N.Ç. isimli vatandaş evinin bodrum katında bulunan 19 çuval (yaklaşık 1.500 KG.) fındığın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığı bilgisinin alınması üzerine İlçe J.K.lığına bağlı devriyeler ve Olay Yeri İnceleme Tim Komutanlığı (OYİT) süratle olay yerine sevk edilerek olayın aydınlatılmasına yönelik araştırma ve soruşturmalara başlanmıştır.

Hırsızlık olayının meydana geldiği evin bodrum katında bulunan odanın kilidinin zorlanarak kırılıp içeri girildiği tespit edilmiştir. OYİT ekiplerince yapılan incelemelerde; parmak izlerine ve kamera kayıtları tespit edilmiştir. Kamera kayıtları ve elde edilen parmak izlerini değerlendiren Jandarmanın yapmış olduğu ısrarlı ve titiz çalışmalar sonucu olay şüphelisi olarak tespit edilen N.O, F.O, S.Ş ve E.D. isimli şahıslar kısa sürede yakalanmış faillerin suçlarını itiraf etmeleri sonucunda gerekli işlemler yapılarak adli makamlara teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1343 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss