Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şahin şimdi de Edirne'yi karıştırmış :)
19 Eylül 2014, 10:47

Şahin şimdi de Edirne'yi karıştırmış :)

Eski Giresun Valisi Dursun Ali Şahin şimdi de Edirne'yi karıştırmış :)

Şahin şimdi de Edirne’yi karıştırmış :)

Eski Giresun Valisi Dursun Ali Şahin şimdi de Edirne’yi karıştırmış :)

Döneminde şehrimizde birçok eser kazandıran, açığa alındığında ise Giresun’dan gözyaşları içinde ayrılan Eski Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bu yıl içerisinde Edirne’ye Vali olarak atanmıştı. Giresun Valiliği dönemindeki gafları ve yaptığı çılgın projeleriyle adından sıkça ulusal basına söz ettiren Vali Şahin, formundan ödün vermemiş gibi görünüyor.

Açığa alınmasının ardından Düzce’de belediye başkanlığına aday adayı olan Dursun Ali Şahin, uzun bir süre ortalıklarda görünmemişti. Ardından da Edirne’ye vali olarak atandığı duyurulmuştu.

Giresun Valiliği süresince halkın büyük tepkisini çeken “resmi kurumlarda kepekli ekmek zorunluluğu”, “restoranlarda şeker ve tuzun azaltılması/kaldırılması” gibi projelerinin yeni versiyonlarını Edirne’de de uygulamaya başlayan Vali Şahin, Edirnelileri şimdiden çileden çıkarmış gibi görünüyor :)

Şeker tüketiminden kaynaklanan hastalık riskinin azaltılmasını önlemek amacıyla kahvehane, kıraathane, çay bahçeleri, kafe, çay ocakları gibi ticari işletmelerde çay ve bazı sıcak içeceklerin yanında verilen şeker sayısı bire düşürme projesini bu kez de Edirne’ye duyuran Vali Şahin, Giresun’da gördüğü tepkilerin aynısını Edirne’de de almaya devam ediyor.

Benim düşüncemi soracak olursanız sağlık adına yapmış olduğu bu uygulamaları hoşuma gitmişti, fakat bizim Giresun’da bu yemez :) Hadi geçtim Giresun’u, Türkiye’de bu uygulamaların sorunsuz olarak kabul edileceği bir yer yoktur diye tahmin ediyorum. Zaten Edirne’deki durum bu lafımı doğrular nitelikte.

Diyeceğim o ki; Edirnelileri çok eğlenceli günler bekliyor :) Çünkü daha uygulanmayı bekleyen ve zamanında Giresun’da deneyemediği birçok gizli projesi var. Ama diğer somurtgan valiler ile karşılaştırırsak oldukça sempatik bir adamdır, kıymetini bilin :) Bu yazıyı da onu eleştirmek için yazmadım zaten. Giresun’umuza çok eser/proje kazandırdı zamanında, hakkı ödenmez. Şehrimiz adına çalışan kişilerin başımızın üzerinde yeri var.

Haber : Fatih Özdemir - giresunblog

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 734 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss