Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görelespor - Erzincan Gençlikspor 3 - 1
15 Eylül 2014, 02:16

Görelespor - Erzincan Gençlikspor 3 - 1

Görelespor'un Erzincan Gençlikspor karşısında aldığı galibiyetle BAL Ligine ballı başladı

GÖRELESPOR BAL’A BALLI BAŞLADI!

2014-2015 Futbol sezonunda ilk defa Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) mücadele edecek olan Görelespor’un Erzincan Gençlikspor karşısında aldığı galibiyetle BAL Ligine ballı başladı.

Görele 13 Şubat İlçe Stadında kendi saha ve seyircisi önünde Erzincan Gençlikspor’la karşılaşan Görelespor, Bölgesel Amatör Ligine erken alıştı.

Maç süresi boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Görelespor, Erzincan Gençlikspor karşısında aldığı 3-1’lik skorla Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden diğer takımlara gözdağı verdi.

Karşılaşmayı CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görelespor Başkanı Serhat Durukan, AK Parti Görele İlçe Başkanı Osman Kasım, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, Görelespor yönetimi, diğer daire amirleri ve vatandaşlarda izledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibi Erzincan Gençlikspor’ karşı baskılı bir futbol kuran Görelespor, rakibine pozisyon fırsatı bile tanımayarak, maçın 40.cı dakikasında Ömer Faruk’un attığı golle ilk yarıyı önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da üstün bir futbolla başlayan Görelespor, Sercan ve Mehmet’in attığı gollerle Erzincan Gençlikspor’u 3-1’lik bir skorla yendi.

Görelespor sahaya Şadan, Cihan, Emrah, Fehmi, Enes, Hasan, Ömer Faruk, Sercan, Burhan, Olgun ve Ozan ilk onbiri ile çıktı.

Karşılaşmada üç futbolcu değişikliği hakkını da kullanan Görelespor’da Ömer Faruk, Burhan ve Ozan yerlerini Mehmet, Soner ve Serkan’a bıraktı.

Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan Görelespor Asbaşkanı İbrahim Etem Dülger, “Görelespor olarak Bölgesel Amatör Ligine iyi başladık. Karşılaşma boyunca üstün oynadığımız futbolla istediğimizi aldık. Görelespor camiası olarak hiçbir lig bize yabancı değildir. Kazanmayı hedefleriz ve onun bilinciyle sahaya çıkar oynarız. Ben bizi ilk mücadelemizde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber - Foto : Kamil Yılmaz

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1850 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi 88.dakikada sahaya giren taraftarların önce çizgi hakemine daha sonra da futbolculara saldırması üzerine maç yarıda...

Giresunspor - Fenerbahçe 0-2

Giresunspor - Fenerbahçe 0-2 Fenerbahçe deplasmanda Giresunspor'u 2-0 mağlup etti.

Altın kemerini Atatürk'e götürdü

Altın kemerini Atatürk'e götürdü Dünya Boks Şampiyonu Ünsal Arık altın kemerini Atatürk'e götürdü.

Elazığspor 1-1 Giresunspor

Elazığspor 1-1 Giresunspor Giresunspor deplasmanda Elazığspor'la 1-1 berabere kaldı

Yeşilgiresun Belediyespor,TBL'ye yükseldi

Yeşilgiresun Belediyespor,TBL'ye yükseldi Yeşilgiresun Belediyespor,Türkiye Basketbol Ligi'ne bu sene merhaba dedi

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss