Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kızımız X Factor yarışmasında
08 Temmuz 2014, 22:23

Kızımız X Factor yarışmasında

X FACTOR STAR IŞIĞI Yarışmacısı güzel kızımız Hilal Çiçek 09 temmuz 2014 Çarşamba günü saat 21.00'de KANAL D'de canlı yayına çıkacıktır,sizlerin SMS ile desteklerinizi bekliyoruz.

Kızımız X Factor yarışmasında

Trilyon avcıları X Factor yarışmasında

Görele,Aydınlar Beldesinden Uzman Jandarma Ali Şükrü Çiçek'in kızı Hilal Çiçek X Factor yarışmasında desteklerinizi bekliyor.

https://www.facebook.com/photo.phpv=10202982655781451&set=vb.1055827645&type=2&theater

X Factor Star Işığı yarışması Hilal Çiçek'in okulu nedeniyle temmuz ayına ertelenmişti.

Yarışmacıların kazanması halinde 2 trilyon ödül alacakları ve 5 trilyon lira kazanabilecekleri bir tanıtım proğramı elde edecekleri bildiriliyor.

X Factor yeni jürisiyle dönüyor!

X Factor Star Işığı yeni jüri üyeleriyle geri dönüyor!

12 star adayının 10 hafta boyunca Türkiye’nin yeni starı olabilmek için performans sergileyeceği X Factor Star Işığı 9 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle başlıyor. 10 Temmuz Peşrembe akşamı ise canlı yayınla eğlence devam ediyor... Yeni bölümleriyle X  Factor 21:00'de Kanal D’de ekrana gelecek.

12 star adayının 10 hafta boyunca Türkiye’nin yeni starı olabilmek için performans sergileyeceği “X Factor Star Işığı”nın sunuculuğunu ise ünlü oyuncu Bülent Şakrak yapacak.

Müziğin “Hitman”i Sinan Akçıl, güzelliği ve sesiyle büyüleyen Atiye ve Eurovision birincisi Azeri şarkıcı Nigar Cemal ve ünlü klip yönetmeni Nihat  Odabaşı’nın jüri koltuğuna oturacağı “X Factor”  jürisi; yarışmada sadece değerlendirme ve eleme değil aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak.

Her jüri üyesinin bir kategoriyi temsil edeceği X Factor’de, sadece yarışmacılar değil jüri üyeleri de kendi kategorilerindeki yarışmacılardan birinin kazanması için mücadele edecek. 

Haftada İki Gün Yayınlanacak!

X Factor finalleri haftada iki gün canlı yayınlanacak. Haftanın ilk yayınında yarışmacılar performanslarını sergileyecek, ikinci gün ise halk oylaması yapılacak.

Genç kızlar, genç erkekler, 27 yaş üstü ve grup kategorisinde mücadele edecek olan 12 yetenekli yarışmacıdan, her hafta en az SMS alanı programa veda edecek.

Programın finalinde ise Türkiye hatta belki de Dünya, yeni bir stara sahip olacak...  

Read more: http://www.kanald.com.tr/xfactor#ixzz36uFSgu8e

Kızımıza başarılar diliyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

X FACTOR’de Göreleli Hilal Çiçek yarışacak

Giresun Görele Aydınlar Beldesi Örnek Mahallesi sakinlerinden ve Aynı zamanda GİRFED Başkanı Sıtkı Ada’nın amcasının oğlu olan Şükrü Çiçek ‘in kızı ‘Hilal Çiçek’ Kanal D ‘de yayınlanacak olan X Factor Star Işığı yarışmasının seçmelerini geçerek yarışmaya girmeye hak kazandı.

Kanal D ‘de yayınlanacak olan 2 Milyon TL Büyük Ödüllü X Factor ses yarışmasında, daha önce İstiklal Marşı okumalarında derecesi olan Giresun Göreleli Hilal Çiçek diğer adaylar ile büyük ödül için kıyasıya yarışacak.

 Hilal Çiçek ‘in babası Şükrü Çiçek yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Uzun zamandır bu yarışma için çalıştık ve sonunda yarışmada elemeleri geçtik. Giresun’u temsil edeceğiz ve Giresunluların sms desteğini bekliyoruz. Ayrıca yarışmanın olacağı günler , yarışmanın olacağı Esenler Carrefour yanındaki Arena Stüdyolarına servis araçları kalkacak. Desteklemek isteyen Giresunlu hemşerilerimizi mutlaka bekliyoruz. Yarışma önümüzdeki günlerde başlayacak, çekimleri yapılacak ve Kanal D’de yayınlanacak. Kızım Hilal Çiçek ve ben buralara gelmek için çok çalıştık. Giresun’u temsil etmek istiyoruz ve Giresunlu hemşerilerimizin bizi yalnız bırakmayacağını ümit ediyoruz.”

Yarışmaya seyirci olarak katılmak isteyenlerin 0507 285 26 67 – 0506 462 09 32 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekleri belirtildi.

Kızımıza başarılar diliyoruz.

Haber : Oğuzhan KILIÇARSLAN

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 2623 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss