Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mezun Olduğunuz Okula Sahip Çıkın
03 Nisan 2014, 16:04

Mezun Olduğunuz Okula Sahip Çıkın

Görele Lisesi sorunlarına bir merhem olun

Mezun Olduğunuz Okula Sahip Çıkın

Görele Lisesi sorunlarına bir merhem olun

Görele Lisesinden mezun olanlar geçmişi yadetmek için her yıl "Anılara Yolculuk" toplantıları düzenliyorlar.

İstanbul Çamlıca’da geleneksel hale gelen ve bu yıl 5. kez düzenlenen “Anılara Yolculuk” programında buluşan Göreleli lise mezunları unutulmaz bir gece yaşadı...

5. defa Anılara Yolculuk…

Olumsuz hava şartlarına rağmen yaklaşık 350 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Anılara Yolculuk Gecesi’nde kemençeli eğlence ve çeşitli etkinlikler yer aldı. Davetlilerin unutulmaz anlar yaşadığı, anılarını tazelediği ve yıllardır görüşmediği arkadaşlarıyla buluştuğu gece, eski öğretmenlerin duygusal konuşmalarına da ev sahipliği yaptı. Yemekli yapılan gecede davetliler horon oynayarak, gönüllerince eğlendi.

Görele lisesi mezunları olarak toplanıp geçmişi yadediyorsunuz,pekala pek güzel ancak "Bu Görele Lisesinin bir derdi var mı?"diye neden düşünmüyorsunuz?

Görele Lisesinin heryeri deyim yerindeyse dökülüyor.

Dış duvarları pislik içinde,iç duvarları sıvanması lazım,böyle toplanıp toplanıp dağılacağınıza Görele Lisesine bir merhem olun.

Görele Lisesi müdürü Şenel Dede'nin çabalarıyla çok önemli bir sorun olan lise çatısı yenilendi.Müdürümüze çabaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Görele Lisesi Anadolu Lisesi Oldu ama hiç sesiniz çıkmadı!

Bari okul müdürümüzle iletişime geçinde sorunlara bir merhemde siz olun.

Görele Lisesi Anadolu Lisesi Oldu Acı Ama Gerçek Görele'de Bir Tarih Daha Kapandı.

Hey Gidi Görele Lisesi ne günler gördün,kimler geldi,kimler geçti,Ün'ün tüm Türkiye'de duyuldu.Bu ülkeye çok bürokratlar,memurlar yetiştirdin.Çok hizmetin oldu çok seni unutmak mümkün mü? Şimdi adın değişti,Anadolu lisesi olarak,Keşke Görele Lisesi olarak kalsaydın,ne ise Hizmetin devam edecek ve nice insanlar yetiştireceksin.Görele’de 1966 yılında eğitime başlayan ve Görele’nin markası haline gelen,47 yılda çok sayıda ünlü ismi mezun eden Görele Lisesi,2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Görele Anadolu Lisesi olarak hizmet verecek.

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklama yapan Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali “Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda, 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde genel liselerin kapatılarak Anadolu ve meslek liseleri uygulamasına geçilmiş olacağını “söyledi. Yeni sistemle kalitenin artacağını belirten Küçükali” Mesleki-teknik ortaöğretime daha fazla öğrencinin yönlendirileceğini 2013-1013 Eğitim-Öğretim yılında bu okulumuza sınavla 90 öğrenci alınacağını “ belirtti.

Lise Müdürü Şenel Dede Kimdir?

1967 Görele de doğdu.İlk ve Ortaokulu Çanakçı’da tamamladı.Görele Lisesi’nden mezun oldu. 1990 yılında KTÜ-Fatih Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmeni olarak mezun oldu. 1990-1991 döneminde yedeksubay olarak askerik görevini tamamladı. 24.11.1992 yılında Görele Ticaret Meslek Lisesi’nde Kimya öğretmeni olarak göreve başladı. 05.04.1995 yılında aynı okulda Müdür yardımcılığına başladı. Bu görevde 2005 yılına kadar devam etti. 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında bir yıl bir süreyle Görele Halil Gürel Anadolu Lisesi Müdürlüğüne vekalet etti. 2006-2008 yılları arasında 2.5 yıl kadar Görele İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yaptı. 24.11.2008 - 15.02.2010 tarihleri arasında Görele Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğüne vekalet etti. 15.02.2010 tarihinde Görele Lisesi Müdürlüğünde asil olarak göreve başladı. Evli ve üç çocuk babası olup, Görele’de ikamet etmektedir.

Haber - Analiz : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1455 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss